donderdag 11 juni 2015

Kinto theepot

Een uiterst eenvoudige theepo. In deze mooie glazen theepot hebben de theeblaadjes, door de grootte van het. One Touch theepot liter.


Kinto is een Japans designmerk dat onder andere stijlvolle koffie- en theetoebehoren produceert. Unimug theemok met filter liter. Het filter is groot, zodat de theeblaadjes voldoende ruimte hebben .

Met deze mooie glazen theepot van het Japanse designmerk Kinto zet je makkelijk je thee. Kinto Cast glazen Theepot met filter 450ml. Porseleinen Theepot met filter Kinto Ridge 750ml. Japanse glazen theepot met geïntegreerde filter in het deksel met een inhoud van 2ml.


Bij het schenken blijven de theeblaadjes . Unitea is een universele teaware lijn van het Japanse design merk Kinto. De verschillende deksels en filters passen op alle Unitea… Meer. Kinto Theepotten koop je eenvoudig online bij bol.


Vele aanbiedingen bij bol.

Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuis geleverd. Een klein transparant glazen theepotje met een plastic filter om losse thee in te doen.


Gemaakt van hittebestendig glas en geschikt . Steeds bedoeld om inventief en gebruiksvriendelijk op tafel te staan. De thee kan los in dit theepotje (2ml). THEEPOT - ONE TOUCH - 280ml KINTO - BRUIN Expand. QDO Theekopje Birdie Swing Zwart.


Meer van KINTO Een compacte theepot van wit porselein met moderne uitstraling en RVS theefilter. De nieuwe Kinto theepotten. Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. Kinto Unitea Theepot Set Plastic Groot is momenteel niet in voorraa maar we kunnen het misschien wel voor je bestellen, Contacteer ons voor meer info. De perfecte theepot om enkele kopjes heerlijke thee te zetten.


Kinto theepot van het merk Kinto is beschikbaar bij De Bijenkorf voor de prijs van €64.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts