vrijdag 24 juni 2016

Appelschiller

Vele aanbiedingen bij bol. Appelschillers koop je eenvoudig online bij bol. Schillen, snijden en boren met deze appelschiller van GEFU. Zeer stabiel door de voet met zuignap.


Voor iedereen een voordeel.

Schil en snijd stukken appel in één beweging met de Tellier appelschiller met zuignap. Met deze appelschilmachine van Opzijnplek is jouw appeltje echt x lekkerder. Kinderen en jongeren gaan opeens meer fruit eten.


Ontdek ons grote assortiment aan keukenaccessoires online. Handleiding snelle appelschiller. Vind nu voor elke soort . Snelle- appelschiller NL. Het schillen, snijden en boren van een appel.

De gereedschappen staan stil terwijl de appel ronddraait. Kom en raak geïnspireerd bij Cookinglife! De appelschiller schilt en snijdt in spiraalschijvenen verwijdert gelijktijdig het klokhuis. Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis.


Gratis verzending vanaf €2-. Online bij Albert Heijn al je boodschappen thuisbezorgd of ophalen. Dat is handig wanneer je grote hoeveelheden wilt verwerken! Het apparaat doet handelingen in één: de.


Om een appel te schillen met . Nu in de aanbieding van € 2voor € 200! Deze appelschiller is voorzien van een … € 200. Dit product bekijken, proberen of ophalen in onze winkel? Levertijd indicatie: Direct Leverbaar.


Shop online op casashops. De GEFU 3-in-appelschiller , gemaakt van aluminium en roestvrijstaal, ziet er niet alleen fantastisch uit maar zo werkt hij ook. Hij schilt, boort en snijdt in een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts