maandag 13 juli 2015

Waterkaraf

WMF waterkaraf Basic liter koper. Een fraaie glazen waterkaraf met deksel, schenktuit en handvat is ideaal voor op tafel. De glazen karaf heeft een inhoud van liter en is voorzien van een gematteerd edelstalen schenkdop. In de schenkdop zit een afsluiter.


Het enige wat je nodig hebt is een mooie waterkaraf met een brede opening, wat fruit of groenten en een kraan met heerlijk helder water.

Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. Dit slanke, stijlvolle ontwerp is een geweldige toevoeging op tafel. De karaf is gemaakt van glas . Kom en raak geïnspireerd bij Cookinglife!


Voor iedereen een voordeel. Vind waterkaraf op Marktplaats. Een diner of een gezellig tuinfeest, deze stijlvolle karaf is altijd een . Wanneer niet op voorraad 2-weken.

Deze waterkaraf met glas is van 1 gerecycled glas gemaakt. Zoals de naam al zegt heeft dit karaf een ontwerp die graden schuin is wat de karaf . Een stijlvolle waterkaraf met een messing sluiting. Uit de serie New Norm van Menu. Hippe webwinkel met woonaccessoires van veel Scandinavische merken.


IPPYS : eigentijdse betaalbare woondecoratie waar je blij van wordt! At Pluk Amsterdam you can find the newest and hottest items for your home, kitchen and food related products. From the famous brands as Bloomingville, Broste . Zet de fles neer als blikvanger op je tafel tijdens een diner of gebruik hem zelfs als vaas. n Sie ein modisches Geschenk? Waterkaraf van Wesco met inhoud van liter, voor op de gedekte tafel. Coolblue: alles voor een glimlach.


Waterglas en karaf van voormalige jampotjes. Gemaakt van 1 gerecycled glas. Geleverd in Jamie Oliver .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts