vrijdag 26 februari 2016

Solis citruspers

Fashion: Kostenlose Lieferung und Rückgabe. Dit product is veel verkocht en minstens keer zeer goed beoordeeld. Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. Dit betreft een outlet product.


Het product verkeerd in prima staat maar is eerder naar een andere klant verzonden geweest die zich heeft bedacht.

Vele aanbiedingen bij bol. Ondanks de sterke motor maakt de pers niet veel lawaai. Deze krachtige en stille citruspers is geschikt voor alle citrusvruchten en is een absolute aanwinst in. Voor iedereen een voordeel.


Perfect met kegel die voor iedere maat citrusvrucht geschikt is. U hoeft dus niet van kegel te wisselen met het persen van. Ontdek deze Specifiek keukengerei in onze webshop. Compleet met twee soorten filters voor meer of minder .

Alle soorten en maten citrusfruit kunnen met één sapkegel worden uitgeperst. Ook voor ondersteuning en . Kleur van het product: Zilver. Materiaal: Roestvrijstaal.


Hoogwaardige gietaluminium . Het design is zeer doordacht en de pers heeft internationale design. Een wonderschone design citruspers met professionele kwaliteiten. Ze propageren any size . De motor zorgt samen met de innovatieve sapkegel voor een optimaal persresultaat. In verschillende kleuren. Amsterdam) , oranje, groen en geel.


Citrus Juicer Pro citruspers 856. Deze citruspers is geschikt voor verschillende citrusvruchten. Hij is krachtig, stil én een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts