donderdag 10 maart 2016

Kroonkurkapparaat

Kroonkurkapparaat voor mm kroonkurken, dus geschikt voor alle klassieke bierflesjes. Op werkdagen voor 20uur besteld is . Beste mensen, Op dit moment heb ik de beschikking over drie kroonkurkapparaten : 1. Welk kroonkurkapparaat kopen 5. Welke kroonkurkapparaat vind u het beste?

Met hefbomen, met magneet en verwisselbare kop. Zeer degelijke constructie in nylon. Geen beschadiging van de flessenhals mogelijk. Dit tafelmodel kroonkurkapparaat steekt met kop en schouders boven de concurrentie uit.


Dankzij de extra verstevigingen en de makkelijk instelbare hoogte voor de . Met deze kroonkurkapparaat zet je gemakkelijk de kroonkurken op de flesjes van je zelf gebrouwen bier! Zwaar en sterk kroonkurkapparaat als tafelmodel.

Ideaal voor de veeleisende hobbyist. Geschikt voor continu gebruik. Vind kroonkurkapparaat op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Het gemakkelijk te gebruiken en bijna onverwoestbare.


Manueel kroonkurkapparaat voor kroonkurken van mm. Het pneumatisch plaatsen van kroonkurk op bierflesje. Wat is de betekenis van kroonkurkapparaat ? Handig apparaat voor het klemmen van uw kroonkurken.


Voorkomt beschadiging van de flessenhals. Is geschikt voor elk type bier- of . Hallo, Ik heb tijdje terug een nieuw kroonkurkapparaat gekocht en ga het dit weekend voor het eerst gebruiken. Heb altijd gewerkt met het . Pneumatisch kroonkurkapparaat rvs tafelmodel - Elektrisch Pneumatisch.


Dankzij de makkelijk instelbare hoogte voor de flessen is dit kroonkurkapparaat uitstekend geschikt voor . Beide koppen zitten worden geleverd bij dit toestel.

Het GRETA kroonkurkapparaat is extra stevig. Deze dop is geschikt om 26mm kroonkurken te plaatsen op bierflesjes. Voordat u daadwerkelijk gaat bottelen raden we u . Hulpstuk voor kroonkurken met .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts