maandag 11 april 2016

Gefu spiraalsnijder spirelli

Met de spirelli tover je in een handomdraai eindeloze julienne-stroken uit . Maak eindeloze slierten van wortel, komkommer en andere groenten. De spiraalsnijder heeft een bescherming voor de vingers. Deze spiraalsnijder is eenvoudig in gebruik: als je weet hoe je een potlood slijpt, dan . Bezoek onze website voor meer informatie.


Spaghetti van courrgette maken?

Sliertjes van groente snijden? Ik zocht geen professionele spiraalsnijder , maar ook geen plastic prul. Maak spaghetti van courgette, salade van . De bekendste spiraalsnijder van Nederland. Misschien heb je hem wel gezien in de Allerhande van . Ontdek deze Keuken en eetkamer in onze webshop. Vind je favoriete items bij de Bijenkorf.


Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. Dit product is momenteel niet online beschikbaar.

Tover de mooiste eindeloze reepjes julienne uit wortelen, komkommers. Zoeken: gefu spiraalsnijder spirelli lichtgroen. Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. Spiraalsnijder SPIRELLI 2. Je draait zonder moeite slierten van . Met deze vernieuwde spiraalsnijder tovert u in een handomdraai spastasliertjes van bijvoorbeeld wortels, komkommers en vele andere groenten. Het kan met een julienne-snijder, maar het handigste is het met een spiraalsnijder.


Zie Gloudemanskokenenkado. SPIRELLI Italiaans voor crayon de légumes, groentensnijder. In de review lees je waarom!


Je kunt stevige groente en fruit in lange, dunne slierten snijden in twee . Ik heb al een tijdje een spiraalsnijder in bezit en tot nu toe heb ik alleen wortel en courgette gebruikt. Weet iemand welke groente er nog meer .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts