woensdag 26 april 2017

Philips kruimeldief

Vergelijk, lees beoordelingen en bestel online. Betere reiniging in uw huis en de auto met de krachtige Philips MiniVac- stofzuiger van V. De cyclonische stofzuiger zonder zak met fasen garandeert . Iedere dag een groenere wereld met de Philips MiniVac kruimelzuiger. De kruimelzuiger van 1V heeft een lichte . Wil je snel je bank, autostoelen of andere kleine oppervlakten stof- en haarvrij maken?

Dagelijks snel en eenvoudig schoonmaken met de Philips - kruimelzuiger. Deze nieuwe generatie kruimelzuiger heeft een Volt nikkel-metaalhydride accu . Na het eten gauw even de tafel schoonmaken? De MiniVac kruimeldief van Philips is licht, ergonomisch en staat altijd paraat voor een snelle klus! Het efficiënte oplaadsysteem verbruikt geen . Bespaar tot wel energie door efficiënt opladen.


Met de Mini Vac zuig je het meest hardnekkigste vuil nog krachtiger en gemakkelijker weg. De Philips Mini Vac EnergyCare van . Verwijdert zelfs moeiteloos gemorste vloeistof!

Met krachtige V batterij (met accu). Nat en droog systeem met aerodynamisch mondstuk. Stofzuigercontainer type: . Philips kruimeldief met oplaadbare batterij MiniVac 8V, blauw. Elektro Elektro Facility.


Dit zit hem vooral in het opladen van het apparaat. De accu wordt niet alleen op een . Philips stofzuigerzakken en Philips onderdelen. Kruimelzuigers zijn ideaal. Ook voor stofzuigervoeten.


Je bekijkt een product dat nog niet door Tweakers is verwerkt, maar waar al wel prijzen van bekend zijn. Klik op de naastgelegen knop om de specificaties toe te. Een kruimelzuiger koopt u gemakkelijk en snel op EP.


Soort reiniging: Droog en nat,. Profiteer van betere schoonmaakresultaten met de krachtige Philips MiniVac- stofzuiger van V. Deze cyclonische stofzuiger zonder zak met .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts