donderdag 14 december 2017

Motta melkkan

De melkkan is gemaakt van roestvrij staal en zal daarom dus nooit gaan roesten. Motta tamper met een diameter van mm. De beste melkkan die er te krijgen is. Een must voor de professionele barista.


Mooie zwarte melkkan met een gezandstraalde binnenzijde.

Het maakt het opschuimen . Maak heerlijke melkschuim voor cappuccino of latte machiato met behulp van de RVS melkkan van Motta. Met de fijne schenktuit is hij prettig in gebruik en is hij . Door onze webshop en ons brede netwerk aan barista shops in Nederland en België zijn wij dé . Verkrijgbaar in cl, cl en 1cl. De MOTTA melkkan heeft een inhoud van cl.


Hij is gemaakt van een zware kwaliteit hoogwaardig roestvrij staal en door de speciale schenktuit is hij ideaal . Door de mooi gevormde lange tuit kun je er prachtige latte art.

Beschikbaarheid: In voorraad. Schrijf de eerste review van dit product. Voor 17:uur besteld morgen in huis. Door het materiaalgebruik wordt de temperatuur uitstekend . Barista Service, koffie op locatie Stadsbranderij. Niets is zo persoonlijk voor de barista als de melkkan.


Inhou vorm, kleur en wanddikte spelen een belangrijke rol. De ouderwetse melkkan zoals we die van vroeger kennen, maar dan met een modern Italiaans design. Een onmisbaar item voor iedere barista.


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Amet consectetur adipiscing elit duis. De hele serie nu bij mij verkrijgbaar in de webshop. L Melkopschuimer is verkrijgbaar vanaf € 290.


Bezoek onze winkel in Roosendaal of . De drie soorten melkkannen (5L, 75L, 0L) zijn geschikt voor het opschuimen van melk. Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts