maandag 5 februari 2018

Chocoladefondue

Hoe maak je nu een lekkere chocoladefondue en wat kun je allemaal op tafel zetten om te dippen? In dit overzicht vind je alle informatie bij . Als jij dat ook bent dan is chocoladefondue echt iets voor jou. Kies chocolade uit die goed smelt en verwarm dit in een pannetje. Zet het als het gesmolten is en .

Overzicht van alle chocoladefondue recepten, van klassieke chocoladefondue tot chocoladefondue met Nutella. Een mooi diner sluit je feestelijk af met chocoladefondue. Een feestje voor de zoetekauw en een mooi plaatje op tafel. Lekker met fruit of noten.


Chocoladefondue met peer en witte druiven. Het liefst zou je er met je vingers in dippen, maar wij raden toch aardbeien, mandarijn en . Het is een variant van fondue, waarbij stukjes fruit of marshmallows in chocolade worden gedoopt, die in de fonduepan. Een overheerlijke fruit- chocoladefondue , die maak je met dit recept.

Meteen beetje Cointreau krijgt hij een goede kick! Voor de versiering: g gekleurde suikerbolletjes voor gebak 50 . Giet de room in een kookpotje en zet op een middelmatig vuur. Breek de chocolade in brokken en doe ze mee in het potje.


Haal de aardbeien eerst door de chocoladefondue en daarna door discodip. Dan hoef je niet die dagelijkse strijd aan te gaan met jezelf. Zin in een lekker toetje? Vele aanbiedingen bij bol.


Valentijn of andere feestjes kun je sensueel afsluiten met chocoladefondue. Daarbij dip je voedsel, zoals koekjes, marshmallows of fruit, in warme gesmolten. Giet de warme chocoladefondue over in de pan van een fonduestel. Houd de chocoladefondue warm. Prik stukjes fruit aan een fonduevork en doop in de . Op zoek naar het lekkerste chocoladefondue recept?


Ontdek nu de heerlijke recepten van Solo Open Kitchen. Laat je inspireren en ga aan de slag!

Vandaag in de nieuwe Leuk of Meuk test ik. Toegevoegd na minuten: en niet te vergeten: soesjes! Een chocoladefondue is dan ook het ideale dessert.


Niet veel werk, snel klaar en heel erg populair bij zowel kinderen als volwassenen. Dop je marshmallow of snoep in de . Met deze Cocoa chocoladefondue set .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts