vrijdag 28 september 2018

Keramiek beschilderen

Heb jij ook zin om een keer keramiek te komen stippen? Het schilderen van keramische voorwerpen is een leuke en goedkope manier om oude huishoudelijke spullen op te frissen of een . Met een beetje hulp van ons maak je dat zelf. Zie hier de beschrijving.


Uit een groot assortiment ongeglazuurd keramiek: theepotten, borden, kopjes, . Een originele workshop met een leuk servies als aandenken!

Het is ook mogelijk om een theepot of een compleet servies te beschilderen voor het aanstaande bruidspaar. Aan het einde van de workshop gaat het servies . In deze DIY tutorial kun je zien hoe je effen servies kunt beschilderen met porseleinverf. Servies schilderen voor jong en oud. Bij keramiek beschilderen worden de figuren met vloeibare gietklei gegoten in een mal van gips.


Na het drogen krijg je de bisquitstook . Deze workshop bestaat uit een dagdeel ± uur. Ondek hoe verslavend servies beschilderen kan zijn.

Of je het voor jezelf maakt of. Kies een mok, bor spaarbeestje of een ander artikel uit ons assortiment en beschilder het met echte glazuur. In deze tijd van techniek ligt de nadruk steeds meer op kennis en cijfers.


Keramiek beschilderen , dat is leuk! Bij de keramiekclub van het Arnhems keramiek atelier kun je een workshop volgen van een paar uur of een cursus van. Workshop servies beschilderen. Of maak van ongeglazuurd aardewerk (biscuit aardewerk) een cadeau . In deze workshop gaan we een beker of tapas schaaltjes of een vaasje of een tegeltje of een etc. Op zoek naar originele en creatieve workshop voor een bedrijfsuitje, kinderfeestje of vrijgezellenfeest?


Wij bieden workshops keramiek beschilderen voor bijna . Na een korte impressie van het museum gaat u keramiek beschilderen in het atelier. Plateelschilderen is een klassiek Nederlands ambacht, het wereldberoemde Delfts . Beschilder je eigen ontbijtservies in de stijl die jij leuk vindt. Wekelijks organiseren bij de workshop keramiek schilderen.


Je hoeft hiervoor geen voorkennis te hebben. Je wordt persoonlijk begeleid. Deze keer beschilderen we een KERSTBAL! De KERSTBAL is van keramiek en is een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts