dinsdag 21 mei 2019

Tumbler glas

Een tumbler is een kort, bree cilindervormig glas met meestal een dikke bodem. De tumbler wordt veel gebruikt als whiskyglas, maar niet altijd terecht. Zet vanaf nu deze prachtige stoere tumblerglazen op tafel uit de Timeless serie van Xenos.


Prijs: per stukLeveringstermijn: tot. Tumblerglas Timeless - cl. Deze opvallende tumblerglazen uit de serie Timeless hebben een prachtig rechte vorm, waardoor ze fijn in .

Met een moderne uitstraling. Hobstar Dof glas cl set van 2. Op zoek naar Nude Club tumbler glas cl set van ? Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd.


Deze multifunctionele Electra tumblerglazen van Bormioli Rocco trekken door hun elegante verschijning in iedere tafelsetting meteen de aandacht. Het kan ook dienen als een luxe waterglas. Door de zware bodem blijft het glas namelijk goed staan. In longdrink glazen worden namelijk cocktails .

Een goede whisky in een stijlvolle ambiance behoeft een stijlvol glas ! Cognac drink je toch ook. Deze whisky tumbler is een briljant kristalglas in diamantvorm, die . Broste Copenhagen Bubble mondgeblazen drinkglas, model tumbler. Met belletjes in het glas , voor een bijzonder effect.


XXLhoreca is dé horeca groothandel voor non-food producten en levert horeca- apparatuur en keukenapparatuur van A-Merken. Besonders geeignet für klassische Cocktails, Longdrinks und Whiskys besticht der . Uit de Endessa serie van Leerdam, mooi glas voor frisdranken, water of culinaire gerechten, 35cl. Simpel, stijlvol en tijdloos, dat zijn de tumbler glazen van Rice. Het is altijd fijn om een set glazen in huis te hebben voor dagelijks gebruik en daar is dit glas. Vergelijk winkelprijzen.


Coca Cola tumbler glas van Luminarc met een inhoud van cl. Nu in de aanbieding voor EUR 95. Het achthoekige glas staat op een korte voet. Unieke tumblerglazen, Leonardo tumbler glas (zgan) stuks.


De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Een klassiek whisky glas van het merk Arcoroc. Zo is het glas bijvoorbeeld gegloeid en voor betere . Het glas is gemaakt van professioneel kwaliteit glas.

Beschikbaarheid: op voorraa. Jack Daniels tumbler glas cadeau online kopen voor Gevo prijs € 4. Duralex Gigogne pptumbler 22cl transparant glas Duralex Theeglas. Wat je ook serveert, met de tumbler - en wijnglazen zet je iets bijzonders op tafel. En kon je ook sparen voor de bijpassende schaaltjes, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts