donderdag 11 juli 2019

Workshop koffie

Geef u individueel of als groep op voor één onze workshops. Leer ontdekken hoe u een perfecte Slow Coffee kunt zetten. Tijdens een gezellige avond leert u over de oorsprong van koffie , de maling en bereiding.


U gaat uw eigen melange samenstellen, een beetje smaak . Thee- en koffie workshops bij het Konkeltje! Altijd al meer willen weten over de achtergrond van de belevingsproducten koffie en thee?

In onze workshops wordt ingegaan op de verse bereiding van koffiesoorten op professioneel niveau. Bedoeld voor koffieliefhebbers die meer willen . Hesselink Kaffee bietet Ihnen ein tolles Konzept an. Als ein Kunde, kaufen Sie nicht nur Ihren Kaffee und Ihre Kaffeemaschine bei uns,. Scuro Coffee, Maastricht: Voor de echte koffieliefhebbers: een workshop van maar liefst uur waarbij je leert over de bereiding van koffie én hoe je de mooiste . Great coffee, free wifi and cosy environment with great decor and there is an.


Barista opleiding, koffie en latte art workshops en advies. Bij Capriole Café in Den Haag kunt u ook terecht voor inspirerende koffie en barista workshops.

De exacte inhoud van de workshop blijft een . Professioneel Barista Gerben Malée leert je deze technieken. In de workshop worden de geheimen prijsgegeven van de edele. Deze workshop is voor iedereen die geïnteresseerd is in koffie ! Jullie beginnen de activiteit met een heerlijke kop koffie of thee. Wil jij ook meer weten over koffie ? Volg dan één van de vier verschillende workshops bij Capriole Café op de Binckhorst in Den Haag. Don Barista verzorgt koffieservice op iedere gewenste locatie.


Ook kunt u bij ons terecht om het vak zelf te leren in een leuke en leerzame workshop. Geïnteresseerd in dit product? Workshop koffie verkeerd. Leer de kunst van het koffiezetten!


Tijdens de barista workshop word je meegenomen in de wereld van koffie. De herkomst, de maling en bereiding van koffie. Na deze workshop zal de weg van de koffie doorheen de geschiedenis en zijn plaats in het dagelijkse leven geen geheimen meer voor je hebben. Schrijf je dan in voor één van onze workshops.


Van een ongebrande koffieboon tot een smaakvol geurend kopje gaan we samen een reis door de wereld van het maken van de perfecte koffie. Daarnaast weet hij heel veel over koffie en thee.

Hij vertelt je graag meer onder het genot van een kopje koffie of thee. Koffieliefhebbers zijn van harte welkom bij onze koffie workshops en . Koffie en Thee Bar met een vintage feel ademt alleTij met muziek uit een platenspeler en een nieuwsgierigmakende Boekencollectie. Scuro Coffee, Hasselt: Voor de echte koffieliefhebbers: een workshop van maar liefst uur waarbij je leert over de bereiding van koffie én hoe je de mooiste . De workshop Coffee to cup!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts