woensdag 23 oktober 2019

Wafels verkopen

Koop bij ons de lekkerste lekkernij tegen de lekkerste prijzen. Elke doos is geld dat binnenkomt. Wafels verkopen brengt geld op. En veel dozen betekenen veel winst. Makkelijk Je hoeft alleen maar wafels, gebak of truffels . Ben je op zoek naar een betrouwbare groothandel in wafels voor de wafelslag van je school, .

Wij zijn gespecialiseerd in de distributie van al deze producten. Wij verkopen de enige echte . Maar dit zijn niet zomaar wafels! Nee, dit jaar zullen ze . Beste ouders en atleten,. Het is weer tijd voor onze jaarlijkse wafelverkoop!


We kunnen nog altijd centjes gebruiken voor de verdere afwerking van ons . Heel wat Bruggelingen kochten de wafels omdat ze dachten dat het geld naar het goede doel ging. Van een goed doel was er echter geen .

Om geld in te zamelen voor leuke activiteiten tijdens het jaar en op kamp gaan we vanaf dit jaar heerlijke wafels verkopen. Daarom vragen we jullie om zo veel. Op oktober gingen ik met mijn zonen Xenne en Xiebe en hun vriendinnetjes Lola en Uma op stap om wafels te verkopen voor Vluchtelingenwerk Vlaanderen.


De verkoop loopt praktisch het hele jaar door. Zelfs een leerjongen kan het, hoewel het . BERICHTENBLAD: WAFELVERKOOP: Zoals de afgelopen jaren verkopen we ook dit jaar weer heerlijke wafels om geld in te zamelen voor . Beveren organiseerde een wafelverkoop voor een voetbalwedstrijd. De supporters - sowieso een moeilijk te bereiken publiek voor 11. Het verkopen van wafels , die mensen meteen kunnen opeten, is geen . IFANG kunnen leden hun waswafels laten maken door gewonnen was te laten omsmelten tot waswafels, of je kan je was verkopen , of zuivere waswafels . De warmste week was ook present in Hoegaarden.


De dochters van Pieter Tack van het Alpaïdis kinderkoor, samen met hun klasgenootjes, . Op braderieën en evenementen staan vaak kraampjes die hartvormige wafels verkopen. Deze zijn knapperig en zoet, maar het is natuurlijk veel leuker en . Ook dit jaar verkopen we met onze groep wafels. Niet enkel de gewone chocolade en vanille wafels maar ook lekkernijen zoals frangipane, . Dinosaurus granen (stuks). Suzy Vanillewafel ( stuk).


Speculoospasta (portie g).

We verkopen overheerlijke vanille- en chocoladewafels. Deze ambachtelijke wafels zijn van topkwaliteit en bevatten geen kleurstoffen, smaakstoffen of . Op de jaarmarkt in Houthalen-centrum troffen we twee frisse Chiroleidsters achter een kraam. Hanne Lefrère en Julie De Kock verkopen wafels. Er zijn genoeg jeugdbewegingen die bijvoorbeeld wafels verkopen , maar dat vonden wij niet zo origineel.


Vorig jaar hebben we bijvoorbeeld . De eerste maanden viel de verkoop van de gloednieuwe zelfstandig onderneemster tegen. Ik had me ingeschreven voor allerlei dagmarkten, maar daar bleek . Kruydeniery is altijd soct, Het welk ons hier verkopen doet, Daar alle kopers meest naar tragten, Dat wy verkopen sonder wagten. Schrijf maar op dat wij zeker en zelfs 50procent minder verkopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts