woensdag 4 maart 2015

Bierglas met naam

Laat een prachtig glas graveren met naam. Een gegraveerd bierglas is een mooi cadeau voor de bierliefhebber. Laat de mooiste bierglazen graveren met eigen tekst. Zo maak je een echt origineel bierglas met eigen naam.


Bierglas met naam of tekst. Een uniek gepersonaliseerd bierglas voor de bierliefhebber.

Bestel hier online uw persoonlijk bierglas. Elk cadeau wordt gegraveerd met uw persoonlijke tekst en . Goedkope bierglazen met logo, een origineel en opvallende relatiegeschenk. Meer dan 1glazen graveren? Mail of bel voor korting!


Hier kan je bierglazen graveren met naam , tekst en logo! Verras iemand bijvoorbeeld met een bierglas met naam uit de collectie van Schott Zwiesel. Wij graveren het bierglas naar keuze met jouw .

Kenmerkend voor dit merk zijn de perfecte vormgeving, de briljante . Het leukste Vaderdag cadeau. Unieke bierglazen met gravure. Mit einem Henkel zur besseren Handhabung ist die Bezeichnung Henkelglas geläufig, andere Namen sind in Übereinstimmung mit den Tonkrügen . Wil je bierglazen laten graveren met daarop je eigen tekst of logo?


Dit bierglas is goed voor een halve liter helder genot en als extra verrassing kun je. Op het glas zelf staat een voetballogo waar een naam in gegraveerd kan . Het bierglas ontwerp je in een paar simpele stappen. Kies eventueel een leuk design voor bij je naam of tekst om je gravure helemaal compleet te maken. Wat een mooi bierglas heb jij in de kast staan!


Maak van plastic bekers een bierglas met het bier etiket. Op het etiket kun je de naam van de jarige of gast zetten. Opa bierglas met naam (stuks).


Leffe Exclusif bierglazen - 33cl - set van 6. Een bierglas met naam en leeftijd. Erg leuk om te geven bij speciale verjaardagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts