dinsdag 3 maart 2015

Welk glas voor gin tonic

Bij goede gin tonic hoort natuurlijk ook een goed glas. Maar met welk glas komt deze nu het best tot zijn recht. Het bolle glas of toch het longdrink glas ? Gin tonic heeft een eeuwenlange geschiedenis maar is hipper dan ooit. Doe basiskennis op en ontdek in welk glas je gin tonic het best . Maar welke glazen gebruik je voor je Mojito cocktail, welke glazen voor.


Een glas bedoeld voor longdrinks, om bijvoorbeeld gin - tonics en mojitos te maken, en. Bij een goede gin tonic , hoort het juiste glas. Ontdek hier welke gin tonic glazen er bestaan, wat het belang is van het gebruik van het correcte glas en waar ze te. De feestdagen in de maand december nodigen uit om een heerlijk glas gin te serveren! Maar in welk glas schenk je dit heerlijke drankje nu?


Door het glas bij de steel vast te houden, blijft de wijn op. Kies voor een mooi groot glas , het liefst een ballonglas of een tumbler. Deze glazen lopen wijd uit in het midden zodat de gin en de tonic een . We lezen op het internet echter dat je je geliefkoosde gin tonic beter in een copa de balon schenkt in plaats van een longdrinkglas , maar is . Met Kerstmis en Nieuwjaar die eraan zitten te komen, zal de gin ongetwijfeld weer rijkelijk vloeien. Het mixdrankje met tonic en allerlei .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts