donderdag 6 augustus 2015

Groentemolen

Het kost namelijk helemaal geen . De groentemolen had geen revolutionaire technologieën nodig, enkel een verhoogd ergonomisch comfort. Het gekende keukengerei uit grootmoeders keuken . De GEFU uien- en groentesnijder snijdt snel en precies. De metalen onderdelen van deze mechanische snijder zijn van roestvrij.

Snij en rasp groenten, fruit, kaas, chocolade en noten in een handomdraai met deze Transforma groentemolen van Gefu. Een snel alternatief voor de elektrische keukenmachine: de kleine handige noten - en groentemolen van Leifheit is binnen enkele seconden inzetbaar. Vind groentemolen op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. GROENTEMOLEN KLEIN MODEL D190MM - INOX TEFAL - MOULINEX. Tover je Transforma groentemolen van Gefu met dit hakmes en koekjesaccessoire om tot een vleesmolen of patisseriepistool.


Met een groentemolen snijdt of raspt men groenten. Hij heeft een plastic of metalen frame met verwisselbare (roestvrij) stalen snijschijven met gaten of gleuven .

Het overnemen van de woorden van het MWB puzzelwoordenboek is alléén . Passe-vite (2) 1) soort molen 2) Passe-vite. Bekijk dit product en meer . Heerlijk zelf soep maken met deze degelijke molen. Met deze Spiromat snijmachine van Westmark heb je voor ieder ingrediënt de juiste keukenmachine in huis. Groentemolen Flotte Lotte.


Slierten, schijven of blokjes… niks is te gek voor . Het snelle alternatief voor de elektrische keukenmachine: De kleine en handige noten- en groentemolen van Leifheit is klaar voor gebruik. Materiaal: RVS, met twee schijven een grof en fijn, doorsnee 19cm. Met handige haken waardoor hij op bijna iedere pan . Kleur van het product: Roo Roestvrijstaal, Wit.


Met deze groentemolen kunt u eenvoudig grote hoeveelheden fruit, groenten of aardappelen pureren. Gefu Transforma groentemolen - Overzicht. Geen reviews beschikbaar Schrijf een review.


Beschikbaarheid: Op voorraad. Moulinex bevrijdt de vrouw, met föhn en groentemolen.

Een nieuwe manuele groentemolen met alle bijhorigheden, gemakkelijk in gebruik Merk : Shye Maquina Rapida Diameter van ko16cm . Je bekijkt een product dat nog niet door Tweakers is verwerkt, maar waar al wel prijzen van bekend zijn. Klik op de naastgelegen knop om de specificaties toe te.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts