woensdag 19 augustus 2015

Snijplank graveren

Serveer- en snijplanken graveren met naam of tekst. Verschillende vormen en soorten beuken- of teakhout. Superleuk cadeau voor iedere keukenprins(es).


Bent u op zoek naar een snijplank graveren ? Van dit populaire cadeau hebben wij een ruim assortiment om volledig naar wens te personaliseren.

Al onze snijplanken zijn handgemaakt en kun je laten graveren in onze winkel in Amsterdam. Wij hebben een grote selectie houten planken, met elk een eigen . Een snijplank laten graveren Een uniek cadeau, of relatiegeschenk: een kaasplank, broodplank, tapasplank, snijplank of houten bor met jouw logo of wens er . Tapasplanken graveren of kaasplankjes graveren, wij verzorgen het graag voor u. Bijvoorbeeld wanneer u een origineel cadeau aan iemand wilt . Wij graveren jouw tekst, naam of logo op een plank. Wij maken ook jouw ontwerp of maak een keuze uit een van onze templates.

Levering max werkdagen. Houten snijplanken graveren. Koken is weer helemaal in! Daarom zijn geschenken die een relatie hebben met de keuken zo populair. Laserbeest heeft veel ervaring met het graveren van snijplanken.


Heeft u snel uw gegraveerde snijplanken nodig? Geen probleem, neem contact met ons op! Super leuk als cadeautje of bedankje: een gegraveerde houten snijplank ! Een houten snijplank graveren resulteert in een uniek en leuk cadeau om te geven. Naast snijplanken kunt u bij ons ook broodplanken, tapasplanken en houten . Laat een bamboe snijplank met tekst of leuke illustratie graveren voor jouw masterchef in de keuken.


De mooiste snijplank graveren bij GiftAway! Door een snijplank te graveren kunt u een onwijs leuke en originele draai aan uw . Het is hét ideale cadeau: een houten snijplank met eigen . Deze robuuste snijplank kun je met een eigen tekst of naam personaliseren. Je kunt de snijplank ook gebruiken als serveerplank voor verschillende kleine .

Snijplank graveren met luxe gravure - online bestellen of een offerte aanvragen! Greengiving - duurzame geschenken specialist.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts