vrijdag 25 september 2015

Nova wetteren

Inschrijven voor nieuwsbrief. Onze nieuwsbrief zit in een nieuw jasje. Extra parkeermogelijkheid op wandelafstand van cc Nova Nieuwe overdekte parking voor . Tom en Petra verwelkomen je graag voor, na de voorstelling en tijdens de pauze. Ook als er geen voorstelling is, kan je in het Cultuurcafé terecht.


Tickets met aankoop vriendenpas.

Podium voorstellingen CC Nova. Maar de muzikale honger is nog niet gestild. Het station ligt op de treinlijnen Brussel- Gent (IC K) en Mechelen-Gent (IR f).


Wetteren is vlot bereikbaar met de trein. Het cultuurcentrum bevindt zich op . Picnic Music: zomerse lunchconcertjes. In september kan je op vrijdag opnieuw nog twee keer genieten van zomerse lunchconcerten. Naast zangeres was Dalida met haar .

Het begint allemaal met Pierre Anthon, een jongen uit klas 2B. In het gebouw is ook een repetitieruimte. Na vijftien drukke jaren van optredens vond Wouter Deprez het tijd om zich te herbronnen.


Wat doe ik het allerliefste? Voor Jef Neve staan alle zeilen in de juiste richting. Hij weet nu hoe hij op de moeilijkste golven kan blijven rechtstaan en het veilige strand kan bereiken. Jeannine Verhoeyen - schoonmaakster Nova. Marleen Baetens - schoonmaakster De Poort.


Bvzw is het gezelschap van Evelien Bosmans, Joke Emmers, Thomas Janssens en Matthias Meersman. Europa kreunt onder een ongezien migratiecrisis. Wat kan Europa doen om het tij te keren? Staatssecretaris voor Asiel en Migratie.


Aranis is een van de meest creatieve bands die Vlaanderen telt. De groep legt zich graag toe op het spelen van avontuurlijke muziek met . De oude koning Lear wil zijn rijk verdelen onder zijn drie dochters. Om beurten vraagt hij hoeveel ze van hem houden. Maar Cordelia weigert de vleierij van .

Informeer eens naar het aanbod van cultuurcentrum Nova , het gloednieuwe . Zin in een gezellig avondje uit? Daarnaast vindt u op deze pagina de adresgegevens en contactgegevens zoals.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts