woensdag 2 september 2015

Smeg toonzaal

Daarnaast zijn ook openingsuren op koopzondagen en . Ontdek ons uitgebreid gamma SMEG koelkasten, vaatwassers, ovens, fornuizen, kookplaten,… Snelle service en steeds de laagste prijs op alle Merk toestellen. Stoomoven gecombineerd met multifunctie oven. Vergelijk bedrijven S. Bezoek onze toonzaal en magazijn.


Te bezichtigen in de toonzaal te Beveren-Waas.

Toonzaal keuken Noordse eik met SIEMENS toestellen. De maand oktober was weer een maand vol cadeaus voor onze klanten. Proficiat en veel plezier ermee.


Ziet er als nieuw uit maar werkt op moment niet meer. U kan ze online bekijken maar u kan ook altijd een bezoekje brengen aan de toonzaal van uw keuze. Sorteer op vestiging: Aartselaar . Smeg - toonzaal in Puurs . Kom de inbouwtoestellen ontdekken in onze toonzaal !

FALISSE - LACANCHE - VIKING. In het hartje van Antwerpen vindt u een centrale toonzaal met ruim 4toestellen . SMEG fornuis voorzien van 6-pits gas en twee ovens. Onze partners kunnen genieten van verschillende voordelen.


Op deze pagina zie je de merken waarmee wij momenteel samenwerken. De LAAGSTE PRIJS voor een inbouw smeg betaal je bij Keukenloods. Nederlandse modellen - jaar fabrieksgarantie en CBW erkend.


Kom langs in onze toonzaal of maak . Laat je inspireren in onze ruime, trendy toonzaal. BATIBOUW ACTIE - -. In de toonzaal van Top Tegel bieden we een uitgebreide gamma metrotegels. INTERNETPRIJZEN met toonzaal. Nieuw Normaal 7€ nu 4€.


U vindt ook in onze toonzaal een assortiment inbouwtoestellen en gasfornuizen van de merken : Boretti, Falcon, AGA, Lacanche,. Welkom bij Adek, in de gezellige toonzaal , om in alle rust de mogelijkheden te verkennen voor de keuze van uw allerbeste keukenapparaten. BAUKNECHT - BEKO - BOSCH - BORETTI - FRANKE - KÜPPERBUSCH - NOVY - SIEMENS - SMEG - MIELE - WHIRLPOOL.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts