vrijdag 6 november 2015

Grillpan gietijzer

Gietijzeren grillpan - x 23cm. Gebruik de grillpan voor het grillen van vlees en groenten. Voordelige grillplaat voor mensen die af-en-toe willen grillen. Vind grillpan gietijzer op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel.

Dit materiaal is geschikt voor iedere warmtebron en kan tot hoge temperaturen verhit worden. Een grillpan van gietijzer werkt doorgaans het prettigst. Onze hoogwaardige gietijzeren grillpan maakt koken een fantastische ervaring! Deze pan heeft een geribbeld oppervlak waardoor er geen olie of boter nodig is. Deze gietijzeren grillpan van Staub is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie.


De pan is namelijk gemaakt van duurzaam gietijzer en heeft een stevige . Ergonomische grillpan voorzien van een gietijzeren steel die zo van het vuur in de oven kan.

Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. Het materiaal gietijzer zorgt voor een optimale . Maar hoe gebruik je een gietijzeren grillpan eigenlijk? Het gietijzer kan op alle hittebronnen inclusief inductie. De prettige eigenschap van gietijzer is dat de . Grillpan met siliconen handvat, rechthoekig.


Deze grillpan van gietijzer heeft een houten handvat. Het vlees gaart gelijkmatig. Maar met onze tips kies je de juiste grillpan uit voor jou!


Ook daarom kiezen wij voor een gietijzeren grillpan : gietijzer geleidt de warmte beter en jepan wordt . Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Een gietijzeren grillpan is bovendien bestand tegen zeer hoge temperaturen. Geschikt voor alle warmtebronnen.


Ik heb een vrij simpele grillpan van de Blokker (€99) maar gietijzer is gietijzer.

Ideaal voor open vuur en camping, maar ook voor in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts