woensdag 4 mei 2016

Bodum dubbelwandige glazen

Set van dubbelwandige glazen , middel, 0. Kom en raak geïnspireerd bij Cookinglife! Ze zijn dubbelwandig en daardoor behoud uw drinken langer de juiste temperatuur. Coolblue: alles voor een glimlach. In de glazen kun je zowel ijskoude als warme . Doordat de glazen dubbelwandig zijn, blijft je koffie langer warm, je frisdrank langer koud en heb je geen condenskringen op .

Dubbelwandige glazen BODUM. Het dubbelwandige ontwerp houdt wijn of andere dranken . Zitten nog in de verpakking. Gemaakt van hittebestendig glas. Houdt drankjes langer op temperatuur. Bodum pavina dubbelwandige glazen.


Rust uw huis uit met huishoudelijke producten, design en innovatieve keukenaccessoires. Standaardkorting van -.

Misschien kunnen wij u helpen met de volgende producten? Deze glazen kunnen in de . Beschikbaarheid: In voorraad (1). De BODUM CANTEEN dubbelwandige glazen houden dranken langer warm zonder dat u uw vingers brandt. Ze houden drankjes langer koud zonder condens . Thee en koffieglazen dubbelwandig ! Op voorraad - Voor 22:bestel morgen in huis. Pavina dubbelwandig glas 2ml set van 6. Daarvoor kijk je op Kieskeurig.


Goed vast te houden, ook als de inhoud erg heet is. Karsten Facility Services - Kopkoffie. Jura, Siemens, Bosch maar ook accessoires en koffie. Dit glas is zeer duurzaam, weegt minder dan normaal glas en is bovendien . De Melitta Caffeo Bistro is prachtig strak vormgegeven en zal zeker in de smaak vallen bij liefhebbers van moderne designs. De teksten voor dit artikel zijn een machinevertaling.


De dubbelwandige drinkglazen PAVINA door Masato Yamamoto ontworpen voor Bodum.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts