woensdag 6 juli 2016

Porselein klei

Porselein ( klei ) Er zijn producten. Al eeuwen is porselein beroemd om de prachtige witte en soms haast doorschijnende kleur. Eeuwen geleden trokken handelaren vanuit China . See more ideas about Ceramic pottery, Porcelain and Ceramic art.


Op zich gaat alles redelijk prima, totdat ik besloot de lamp van porselein te willen maken vanwege de transparantie mogelijkheid ervan.

Door dit ingrediënt toe te voegen aan de klei krijg je porselein en kan het o. Voor het maken van porselein is klei vereist. Klei heeft de bijzondere eigenschap dat het gekneed kan worden als het materiaal nat is. DIY porselein klei (Nederlands). Unsubscribe from ragonda. Deze klei is goedkoop en eenvoudig te maken.


Weitere Ideen zu Porzellan, Bemalte keramik und Keramik. Audrey Blackman Porcelain - Translucent.

AUDREY BLACKMAN PORCELAIN 1KG. Deze porselein klei uit Engeland wordt met de fijnste materialen . Kinderen in China maken zelf kommetjes, vazen en borden van porselein. Magma porselein gietklei.


KLEIPOEDER PORSELEIN KG. Aardewerk en porselein zijn beide keramische materialen die ontstaan door verschillende soorten klei met water te vermengen, te vormen en . Padico Modena porselein klei is een zachte en flexibele luchtdrogende klei. Royale Porcelain Engelse klei RP000.


Zeer gladde - wit - doorschijnend bakkend. Ik kreeg het porseleinvirus te pakken en ben . Met deze stevige schuurpapier heb je geen schuurblok nodig. Ze zijn perfect voor schuren, vormen, verfijnen en . Voor actuele klei voorraad kunt u altijd even mailen of bellen alvorens u een . De nieuwe OPITEC PLUS LINE ? Deze cursus is speciaal bedoeld voor diegenen die ervaring hebben met keramiek en graag willen werken met porselein.


Een cursus voor iedereen.

In deze cursus keramische vormgeving gaan we aan de slag met klei en porselein. We behandelen en beoefenen . Hollands porselein Ank Trumpie, Sarah Bosmans. Het basisbestanddeel was een witte klei die gevonden werd in de buurt van Colditz te Saksen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts