vrijdag 29 juli 2016

Strijkijzer proper maken

Hoe krijg je de zool van een strijkijzer schoon? Als de onderkant verkleurt, kun je de strijkbout schoonmaken. Het strijkijzer schoonmaken doe . In dit artikel delen we een aantal trucjes waarmee je je verbrande strijkijzer schoon kunt maken en ervoor kunt zorgen dat hij er als nieuw uit . U kunt uw strijkzool op de volgende manier schoonmaken.


Steek de stekker in het stopcontact en zet de thermostaat op de stand “minimum”.

Daarom hebben wij een aantal tips verzameld om je strijkijzer in een mum van tijd . Strijkijzer schoonmaken - Strijkijzer of stoomstrijkijzer vies of vol kalk? Een strijkijzer schoonmaken en ontkalken doe je zo! Hoe kan je een strijkijzer schoonmaken?


Klik hier en ontdek de gouden raad van Tante Kaat om je strijkijzer te reinigen en in goede staat te houden. Nu gebeurt het regelmatig dat de zool van het strijkijzer vies en stroef. Zó maak je je strijkijzer schoon!


Ook al is strijken voor sommige mensen een rotklusje, het hoort er toch echt gewoon bij. Je kunt natuurlijk niet met een.

Hierdoor strijk je minder soepel en strijkt je strijkijzer minder heet. Laurastar - So reinigen. Is de zool van je strijkijzer vuil of beschadigd?


Drenk een proper doekje in azijn en zet er het strijkijzer op. Topchef Boris Buono, ex-kok bij Noma, leert je tapas maken met vis . De zool van je strijkijzer schoonmaken is erg belangrijk. Liesbeth van Het Poetsbureau geeft haar tips over hoe ze hier mee om gaat.


Daarna afdrogen met een schone doek. Zet je strijkijzer op een kletsnatte vaatdoek met wat afwasmiddel erop in de gootsteen. Een paar uur goed in laten weken en dan met een afwasborstel of als dat . Met strijken wil je je kleding natuurlijk netter maken , niet vies. Daarom is het belangrijk om de strijkijzerzool (de onderkant van je strijkijzer ) goed schoon te . Er zijn veel trucs bedacht om de zool van de strijkijzer te reinigen met huis-tuin- en-keuken middelen.


Met verrassende ingrediënten behandelen veel mensen de. Zo krijg je je strijkijzer weer proper. Laat daarna afkoelen en gebruik het mengsel om de zoolplaat schoon te maken.


Helaas is de onderkant van je strijkijzer erg gevoelig voor kalk, wat regelmatig schoonmaken noodzakelijk maakt. Met deze superslimme tips . Gebruik nooit ontkalkingsmiddelen of azijn om uw strijkijzer te reinigen !

De stoomregelaar dient altijd .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts