woensdag 7 september 2016

Kitchenaid glazen mengkom

Bestel nu bij Like2Cook, de specialist in luxe keukenapparaten! Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. Gemaakt van duurzaam, stevig glas.


Makkelijk afleesbare schaalverdeling voor ingrediënten aan de binnenkant van de kom.

Het siliconen deksel kan op de . Bij het kloppen van slagroom of het . Coolblue: alles voor een glimlach. De kom is gemaakt van duurzaam, stevig glas. Ook is de schaalverdeling.


KITCHENAID 5K5GB glazen mengkom. Met de extra kom kunt u uw bak- en kookproces versnellen doordat u niet meer hoeft af te .

Online of in één van onze winkels. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! Gekregen, maar nog nooit gebruikt! Glazen container ( onderste glas). Kleur van het product: Zwart . Materiaal: Glas, Silicone.


Kitchenaid ARTISAN GLAZEN MENGKOM. Geleverd met siliconen deksel. De glazen kom met makkelijk afleesbare schaalverdeling. De mengkom is vaatwas-, diepvries- en magnetronbestendig.


Geen acessoires, wel met mengkom. Dat is de glazen mengkom en de menghaak met een rubberen rand aan de zijkant. L is vervaardigd van glas.


Die glazen kom is echt super leuk, kun je goed zien wat er met je product gebeurt. Het verschil tussen de KMC0en de KMC0is de glazen mengkowelke de . De persoonlijke stempel van elke kok komt tot uitdrukking in de creatie van een bijzondere .

PEUGEOT ZOUTMOLEN FIDJI OLIVIER 20CM.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts