donderdag 8 september 2016

Lekkere wafels recept

Een waterdicht wafel recept dat zacht en krokant tegelijk is. Foto recept : Zelfgemaakte wafels. Een beetje saai, met een zakje vanille werd het erg lekker ! Het is echt niet moeilijk om zelf wafels te maken.


Je wafels zijn super lekker ! Vul met het beslag en bak de wafels goudbruin.

Laat de wafels volledig afkoelen op een rooster. Serveer met poedersuiker. Niets zo lekker als zelfgebakken wafels ! Een recept met veel melk of water levert dan weer een lichtere wafel op. Ga je een hele lading wafels. Luikse wafels van ei, suiker, melk en bakmeel.


Bak de rest van de wafels op dezelfde wijze. Lekker met ingemaakte zoete kersen. Wafels , wafels , Wafels en Wafels.

Niet van mezelf, maar gevonden via belgourmet. Dit is mijn basisrecept voor wafels met bakpoeder. Het bakpoeder en de opgeklopte eiwitten zorgen voor een lekkere luchtige wafel.


Sinds afgelopen weekend ben ik een (elektrisch) wafelijzer rijker. Vanavond de eerste keer uitgeprobeerd. Koken met tvl bij Tinnemans Keukens laat zien hoe wafels gezond worden gebakken. Er bestaan duizenden redenen om wafeltjes te bakken.


Ze smaken lekker op elk moment van . Op zoek naar het lekkerste lekkere wafels recept ? Ontdek nu de heerlijke recepten van Solo Open Kitchen. Laat je inspireren en ga aan de slag! Toevoegen aan Mijn Keuken.


De Kleine Chefs: reuzenpaasei, gevuld met paaseitjes. Als er iemand veel van wafels weet, is het Desmond van de blog Our Hangry Kitchen. Vandaag deelt hij op Culy.


Ontdek ons recept en jouw favoriete keukenhulp! Zelf overheerlijke wafels maken? Kijk hier voor een duidelijk en eenvoudig recept ! Iedereen kan lekker koken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts