woensdag 2 november 2016

Braadslee op gas

Geschikt voor gebruik in de oven op gas en inductie. Ook wordt in de braadslee aangebraden op een kookplaat of gasfornuis, om daarna verder te. Voor andere warmtebronnen ( gas , keramische kookplaat, etc. ) . Alle modellen zijn voorzien van een vulkraan welke op koud of warmwater . RVS braadslee met rooster en handvaten, voor het bereiden van heerlijke .

BxDxH): 90x110x1- Meerdere machines op voorraad voor de slagerij, . Ga professioneel aan de slag met deze braadslee op gas van het merk Bartscher. Deze braadslee heeft een inhoud van liter en heeft een elektrisch . Verwarm de oven voor op 2°C ( gasstand 6). Leg de rest van de knoflook en de halve ui in een braadslee en leg het lamsvlees erbovenop. Het fijne aan een braadslede is dat je deze op zowel het gasfornuis als in de oven gebruikt.


Je bakt het vlees bijvoorbeeld eerst aan en plaatst de braadslee.

Ik heb een rvs braadslee met een hele dikke bodem en die kan ook op het gas. Ik kan dus vlees aanbraden in die braadslee en dan verder garen in de oven. Een week experimenteren met de braadslee op het fornuis maakt.


Ze kunnen 3graden verdragen en je kunt er in toveren op een gasvlam. Ik zit OP de rotonde, wil gas geven, auto houd in en slaat af. De gasbraadslede is vervaardigd uit roestvrijstaal en wordt geleverd.


In perfecte en goede staat. Altijd gebruikt in grootkeuken. Braadslee van het merk Arnox. Is een kantelbare braadslee. Niet geschikt voor inductie. Zeer eenvoudig schoon te maken,.


De Ruffoni Historia Deco koperen braadslee is voorzien van een deksel en heeft afmetingen van 38x28cm , is 11cm hoog. De braadslee is te gebruiken op gas ,. Op werkdagen voor 17:uur bestel morgen in huis.

Kan zowel in de oven als op elke warmtebron gebruikt worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts