dinsdag 10 januari 2017

Brooddoos

Iedereen ziet er wel eens tegenop om naar school te gaan of te gaan werken. Elke maaltijd zal een feest zijn in het gezelschap van je beste vriend Bumba! Met groenten zorg je voor afwisseling in de brooddoos. Dankzij onze tips en recepten krijg je groenten op een leuke manier in de brooddoos.


De lunch die schoolkinderen met de brooddoos meekrijgen, hoeft niet saai te zijn.

Tips om je kind te verrassen met een gezonde en aantrekkelijke maaltijd. Men gebruikt een broodtrommel of brooddoos , ook wel lunchbox genoem om zijn lunch mee te nemen, bijvoorbeeld naar het werk. Wil je de inhoud van je brooddoos eens opfleuren, maar geen idee hoe je eraan begint?


Wij geven je ideeën om je middageten een extra kick te geven! Bij het begin van het nieuwe schooljaar is het voor vele van onze kinderen weer volop brooddoos -tijd. Het is belangrijk dat de middaglunch goed bewaard wordt. Evenwichtig ook, zodat je kind goed kan opletten en .

Van wie is die brooddoos met da beschimmeld brood die hier al weke staat? Op deze pagina vind je tal van recepten binnen het thema brooddoos. Broodtrommel Kleine brooddoos.


Ga snel aan de slag en laat iedereen versteld staan van je kookkunsten! Laura: Het is fijn wanneer ouders zich de vraag stellen hoe ze best een gezonde gevarieerde brooddoos samenstellen. Dit geeft aan dat ze tijd . En daarna de liedjes luidkeels zingen tijdens de speeltijd! Je zal zeker nooit meer je lunch vergeten met deze stijlvolle brooddoos. Op zoek naar een broodtrommel zoals de Wesco Grandy of Brabantia?


Doe nu mee aan de spaaractie en je krijgt deze flashy brooddoos gratis bij je Libelle-bakker. Bij aankoop van Libelle-broden en bij afgifte van de bon ontvang . De opbergdoos biedt plaats voor . Een lekker boterhammetje met enkele besjes als dessert? Groot of klein formaat, verschillende ontwerpen.


Het woord brooddoos staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie.

Bento brooddoos eenhoorn. Een stuk fruit, stukjes fruit op een spiesje of zelfgemaakte fruitsalade in een goed afgesloten potje. Stop een dessert in de brooddoos. De nieuwe voedingsdriehoek is een aanrader voor gezonde en duurzame voeding.


Hoe vertalen we dat naar onze dagelijkse brooddoos of lunchbox?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts