dinsdag 31 januari 2017

Grote snijplank

Een snijplank laat je mooie keukenmessen nog beter presteren. In feite zijn snijplanken het verlengstuk van je mes. Daarbij kan een snijplank een extra hulp in . Bestel nu een snijplank bij Kookpunt.


Bij Kookpunt vind je een grote diversiteit aan snijplanken van de merken Joseph Joseph, Boos Blocks, Epicurean, . Unieke tapasplank die geheel is vervaardigd uit stevig olijfhout.

Koop de grote snijplank op Tapasplanken. Houten snijplank Franse stijl met ophangtouwtje. Deze prachtige boomstam kan gebruikt worden als serveerplank of snijplank.


Met deze grote snijplank van bamboe heb je een praktische, hygiënische en . Deze grote snijplank van FSC beukenhout is ideaal voor het snijden van broo groente en vlees. Prettig in het gebruik, ideaal voor in een plasticvrije keuken. FASCINERA snijplank , mangoboom.


APTITLIG snijplank , bamboe. SKOGSTA snijplank , acacia.

Of een grote ronde pizzaplank? Of kies voor een handige flexibele snijplank waarmee je de vers gesneden groenten gemakkelijk in de pan deponeert! Ben jij degene die thuis het vlees snijdt? De tweezijdige, kunststof snijplank van 37 . Geschikte materialen voor een snijplank zijn hout, bamboe en kunststof. Een grote snijplank werkt fijner dan een kleine snijplank.


Brabantia snijplank groot - mint. Dit maakt de blokken geschikt om grote stukken vlees in stukken te hakken, zonder dat u uw messen . Grote Houten Snijblad 45x35xcm. Een houten snijplank mag helaas niet in de vaatwasser. Dan is de kans groot dat de snijplank er in meerdere delen uit komt. Selectie van onze handgemaakte snijplanken.


Lekker grote bamboe snijplank met handvat en ophang oog. Hygiënisch en duurzaam 1 bamboe. Snijplank met greep Artikelen. Voor de milieuvriendelijke keuken.


Hout is het natuurpoduct bij uitstek dat gezelligheid en sfeer geeft aan je keuken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts