donderdag 16 maart 2017

Serax theelichthouder

Vele aanbiedingen bij bol. Geef het wachtwoord dat bij uw gebruikersnaam hoort. Deze waxinelichthouders hebben een retro uitstraling door de vorm en de koperkleurige voet. Antonino Sciortino, Bram Boo - Online shop met.


Bezoek dichtstbijzijnde winkel bij jou in de buurt of bestel gemakkelijk online.

Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. Het windlicht heeft gekleurd groen glas en heeft een ijzeren standaard met koper kleur. De waxinelichthouders bestaan uit een papieren zak met. In Dépot is werkelijk alles wat je ziet te koop.


Liefhebbers van trendy binnenhuisdecoratie, tafelgerei, decoratieve verlichting, klein meubilair, plantjes,. Wij helpen je graag in de winkel! Of neem direct contact met ons op.

Product wordt per verkocht. Totaalprijs: € 1- incl. THEELICHTHOUDER PORSELEIN - 6. MARIE MICHIELSSEN BY SERAX - MULTICOLOUR Expand. Maak er een gezellig en romantisch avondje van met deze theelichthouders van SERAX.


Bütic GmbH theelichthouder zilver mm diep - theelichtje tule voor standaard theelichtkaarsen. Mooi in combinatie met groter model. De prachtige theelichthouders en modern vormgegeven vazen van glas en keramiek. Theelichthouder glas met koper pootje klein. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor Serax theelichthouders aanbied.


Merk: Serax ⭐ Kleur: Groen ⭐ Materiaal: Glas. Deze unieke theelichthouder met vintage uitstraling heeft een frame in de kleur koper en het glazen. Een stijlvolle accessoire uit het Serax assortiment.


Metalen hanger voor een waxinelichtje in de vorm van een kruis. Serax is een autoriteit in de Belgische interieurobjecten met hun vernieuwend en toegankelijk design. Een theelichthouder mag ook een echt kunstwerkje zijn en dat is Dutch Designer Dik.


Met wooninspiratie en stylingideeën in het tijdschrift, op vtwonen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts