donderdag 30 maart 2017

Vinyl onderzetters

Combineer ze met één van onze andere vette retro gadgets! LP vinyl retro coasters Dit zijn natuurlijk niet de vinylplaten van je vaders privé collectie. Geen muziekliefhebber zou zoiets over . Onderzetters met het uiterlijk van een LP Verlang je ook wel eens terug naar de goede oude tijd?


Deze unieke onderzetters zijn echt gemaakt van vinyl. Ze beschermen je tafel tegen .

Een set van vier zwarte onderzetters die lijken op mini elpees. De LP onderzetters beschermen de tafel tegen hitte, vlekken en . Herleef oude tijden en zet je drankje neer op deze retro vinylplaten onderzetters. Vinyl onderzetters van Balvi. Alleen gerelateerde resultaten gevonden.


Deze retro vinyl onderzetters , set van stuks, hebben een doorsnee van cm. Het perfecte cadeau voor muziekliefhebbers of een leuke opfleuring van je huis. Versier je tafel met deze retro vinyl onderzetters in de vorm van een singeltje, elk met een ander labelontwerp, perfect voor liefhebbers van old school muziek én . Iedere onderzetter heeft zijn .

De goede oude tij kon die nog maar eens terugkomen. De tijd van de vinylplaten bijvoorbeeld. Voorkom vieze vlekken en ga terug in de tijd met deze fraaie vinyl onderzetters. Het ontbijt, een hightea of een borrel. Het wordt pas echt rock en roll met deze set Rockabilly onderzetters van Spinning Hat.


Een leuk item op je tafel en geen kringen meer, dat is toch wat je wilt! Wil jij ook al terug naar de goede oude tijd? Handgemaakte onderzetters van ècht vinylBestel en ontvang een unieke set van stuks. Retro lp vinyl onderzetters. Prijs is exclusief BTW . Toffe longdrink vinyl onderzetters stuks van Rocket.


Ze lijken bijzonder goed op de echte mini elpees, alleen kun je deze wel gebruiken als . Deze onderzetters beschermen je tafel tegen kringen en zien er cool uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts