maandag 22 mei 2017

Drinkfles met rietje

Internet- sportandcasuals. Contigo Purity Petal 5ml glazen drinkfles Very Berry roze. Drinkfles met rietje - blauw. Deze activity drinkfles aat je drinken zonder te morsen tijdens het fietsen, lopen, rijden of vliegen.


Een simpele draai zodat het rietje . Camelbak Eddy drinkfles met drinktuit en rietje zorgt ervoor dat je de fles niet hoeft te kantelen tijdens het drinken.

Je kunt met één hand de fles bedienen en . De Pura Kiki fles met rietje is de enige fles met een 1 plasticvrij rietje. Het rietje is gemaakt van zuivere medische kwaliteit siliconen. Een fles van kunststof met een schroefdop met een gaatje erin en een rietje.


Voorzien van leuk design en gemaakt van tritan. Verzorging: Geschikt voor de vaatwasser. De drinkflessen van Lifefactory zijn ideaal als waterfles of andere dranken.


Lekdicht, milieuvriendelijk, van glas en BPA- vrij. Met een mooie kleurige hoes.

Roestvrije drinkfles van 350ml met uitklapbare rietje. Perfecte match met de rugzak van petit collage ! De fles is vacuüm geïsoleerd en houdt drank uur koud. De Zoku Hydration Travel bekers houden uw drankje warm of koud door de goede isolatie. De drank is afgesloten en wanneer je de beker per ongeluk omstaat . Saaie drinkflessen opzij, hier komt het leukste exemplaar van allemaal aan!


Deze leuke drinkfles met een mooie print van het merk Lässig mag niet ontbreken als je op stap gaat met je peuter. De Zoli thermos RVS drinkfles met rietje bevat geen schadelijke stoffen. Op de RVS rietjesfles past ook een speen, tuit en sportdop.


Glazen drinkfles en schoolbeker - Waterflessen, drinkflessen en schoolbekers van glas zijn erg prettig. Bekijk dit product en meer Glas- en . Handig drinkflesje met rietje en een lieve giraffensnoet! Zoeken: drinkfles met rietje 3ass. Babylon drinkfles met rietje.


Enkelwandige drinkfles met een draaidop en gekleurde siliconenwrap. Bijpassend gekleurd rietje. DRINKFLES MET RIETJE - 70cl ZAK DESIGNS - KIWI GROEN.


Voor 21:besteld is de volgende werkdag al in huis! Neem je drankje stijlvol mee op pad in deze drinkfles met een rietje.

Turner laat je drinken zonder te morsen tijdens het fietsen, lopen, rijden of vliegen. Let op: Deze drinkfles is leverbaar in drie kleuren. U krijgt willekeurig een van de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts