donderdag 18 mei 2017

Verpleegstersschort

Verpleegstersschort van wit katoen. Schort van wit katoen met één steekzak en lange schouderbanden, uniform verpleegster. Grappig verpleegster schort. Omdat Medical Groep sponsor is van Vrijheid in de Zorg, is er voor Medical Groep medewerkers de . Nanda Tiles Ouderwetse Witjes Nieuw Gemaakt.


Drie witte katoenen verpleegstersschorten (A-C) met geplisseerd front waaraan de schouderbanden bevestigd zijn, aan de achterzijde knoopsluiting.

Vergelijk speelhoeken, o. Bestel direct online voor de laagste prijzen! Het verpleegstersschort van koningin Elisabeth is een van de pronkstukken van de gratis expo Heelkracht in de Poperingse Gasthuiskapel. Om de speelkameraadjes te verzorgen is dit verpleegstersschort ideaal. Mooi oud wit brocante verpleegstersschort met zakken en knoopsgaten aan de banden en het schort.


Om te dragen, maar ook leuk als decoratie in de . Mooi vintage wit katoenen verpleegster schort 83. Sluit aan de achterkant met knopen. Afmeting schort is 76xcm.

Bekijk alle advertenties van. Smurfin als verpleegster , schort wit. Geplaatst jaar geleden door smurfenland (107x bekeken). Leverancier, Egmont Toys.


VERPLEEGSTERSSCHORT EN - MUTS Art. Je zocht naar: ondeugende verpleegster schort ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht . This Pin was discovered by Debi Baldison. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Een leuk verpleegsterschortje voor in de verkleedkist of bv. Met een zakje aan de voorzijde.


Witte katoenen verpleegstersschort. De foto moet genomen zijn bij gelegenheid van een opening. Mijn moeder en ik droegen een verpleegstersschort. Dat doet u bij Werkkleding.


Misschien was dit wel een verpleegstersschort.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts