dinsdag 17 oktober 2017

Kaarshouder glas

KAARSHOUDER GLAS OP DK BRUINE HOUTEN VOET DIAH28. Subcategorie, KAARSENHOUDERS . Leuke kaarshouders in gekleurd glas , geeft meteen een retro touch aan je interieur. Als je het potje omdraait kan je het tevens als vaasje gebruiken.


Dit product is nu niet op.

Voor 21:besteld is de volgende werkdag al in huis! Deze prachtige kaarshouder heeft een afgewerkt voetje met . Bij lasertechniek wordt een stuk kristalglas bewerkt met een laser. De laser gravering kan zowel een 2D object,. Waxinelicht houder kaars houder glas kleuren retro.


De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Kaars houder glas Ice wit - Kaars houder glas Ice wit.

De manier waarop licht speelt met glas is bijna hypnotiserend mooi. Dit effect wordt versterkt door een kaarshouder met gekleurd glas of een exemplaar met een . Kaarshouder Glas Rozen, kleur: Oranje cm. Buiten en binnenglas met ertussen een roos.


Geeft een zwoele sfeer in huis. IKEA - SINNLIG, Geurkaars in glas , Braam, paars, Duidelijke geur van zoete bramen met. Als de kaars is opgebran kan de kaarshouder worden gebruikt als . Price: EUR In stock. Te koop bij SpeelgoedFamilie. Dé trendsetter op het gebied van de mooiste bloemen, boeketten en cadeaus.


Levertij Op werkdagen voor 16. Altijd betaalbaar, trendy en kleurrijk. Ideaal voor thuis of als zakelijk geschenk.


Eunnick Home is een interieurwinkel met een heel uitgebreid gamma woonaccessoires en meubelen. Naast de webshop hebben wij ook een fysieke winkel in .

This Pin was discovered by Van der Vennet. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Met deze kaarshouder van Bloomingville maak je je huis op koude winteravonden een stuk gezelliger. Keuken apparatuur en accesoires. Beveiligde betaling en snelle levering.


Een glazen theelichthoudertje met een reliëfdessin en een goudkleurige metalen rand boven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts