maandag 13 november 2017

Groenten snijden met mandoline

Met een mandoline kun je snel en makkelijk groente snijden. Ze worden veel gebruikt in restaurantkeukens, waar het handmatig snijden met . Het snijden met een mandoline gaat gemakkelijk, snel en je snijdt ook heel vlot grote hoeveelheden groente en fruit. In tegenstelling tot een gewone . De thuiskok die op zoek is naar een keukenhulpje om snel én gemakkelijk groenten en fruit mee te snijden , komt al snel uit bij een mandoline.

Het voordeel van een mandoline is dat het snijden een stuk sneller gaat dan. Groente snijden wordt een snelle klus met deze Vario mandoline van Westmark. Een mandoline is een handig accessoire in de keuken.


Met de diverse mesjes kan je veilig raspen en snijden , voor mij inmiddels onmisbaar. Snijden van flinterdunne schijven. Debuyer mandoline : Meer informatie of bestellen?


Het dubbelzijdige omkeerbare mes kan.

Universeel snijtoestel voor de keuken. Ideaal voor een salade of . Razendsnel groente in flinterdunne plakjes snijden : het leven is zoveel . Vogue Japanse mandoline groentesnijder Een Japans… € 800. Groentensnijder en rasp van borner met opvangbak oranje serie is wat verbleekt door de. Keuken mandoline voor (franse)frietjes en plakjes te snijden. Mandoline Groentesnijder Wortel Rasp Julienne Groente Chopper Ui.


De ideale hulp voor in de keuken en een snelle manier om fruit en groente in plakjes te snijden. Alligator set van groentesnijders. Gefu Hakmes en koekjesaccessoire voor groentemolen Transforma. Voordelig en handig in gebruik . Snel snijd je veilig je groente op een instelbare dikte. Als met een foodprocessor snijd je met een heel constante dikte.


Schoonmaken van een mandoline gaat . Ben je ook al zo vaak lang bezig met het snijden van groenten en fruit in de keuken?

Een andere soort snijmachine voor groenten is de mandoline. Met deze De Buyer mandoline uit de Swing serie kun je groenten en fruit snijden in een handomdraai. De mandoline is gemakkelijk te hanteren.


Het gaat hier niet om een mandoline waar je muziek mee kunt maken. Mijn mandoline heeft bovendien extra mesjes om “frietjes” te snijden. Uiteraard niet alleen voor aardappelen, maar ook voor groenten en fruit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts