woensdag 22 november 2017

Speculaasplank

Vind speculaasplank op Marktplaats. Je slaat de plank niet mis! Voor iedereen een voordeel. Door deze oud-Hollandse speculaasplank van Kitchen Basics te gebruiken krijg je verschillende figuren. Speculaasplank met vormpjes.


Maak zelf heerlijke speculaasjes in de vorm van verschillende dieren (o.a. hon vis en konijn).

You searched for: speculaasplank ! Etsy is the home to thousands of handmade, vintage, and one-of-a-kind products and gifts related to your search. De plank bevat een relief van . Antiek keukendecoratie broodtrommel, speculaasplank Artikelen vanaf euro ( zie prijzen in het zoekertje) Zeer grote (78m), dikke en zware sp… € 100. Je hebt hem zeker nog niet zo lang?


Oude speculaasplanken werden meestal van hout gemaakt in vele vormen en maten. Is er voor het maken van de speculaasplank een . Koekplank 2) Koekvorm 3) Plank met vormen voor speculaas.

Met deze houten speculaasplank maak je een flinke speculaas, in de vorm van een Sinterklaas! Reinig het speculaasplankje na gebruik met warm water. Met het houten plankje vormt u speculaaskoekjes. Deze bakt u vervolgens in de oven.


Met deze oud-Hollandse speculaasplank , gemaakt van beukenhout, maak je thuis het heerlijkste speculaas. Het plankje dient als mal voor de koekjes, die je op . Ouderwets beukenhouten speculaasplankje. Het speculaasje krijgt de vorm van een mannetje in klederdracht. Gebak, Hapje, personen, Bereidingstijd minuten, Hollands. Laatst aangepast: nov.


Elke week veilen we een breed scala aan bijzondere objecten. Bekijk onze veilingen en bied mee! Dit is geen gewone koekplank, maar een speculaasplank , inderdaad gefabriceer begin 20ste eeuw, door de firma Gorissen uit Maastricht. Bestuif de speculaasplank licht met bloem.


Neem een stuk(je) van het deeg en druk dit in de vorm van de speculaasplank. Klop het deeg stevig aan of rol er met. Aparello-Shop als einer der großen Versand-Händler für Antiquitäten, Antike Objekte, Unikate, Kunst und Sammlerstücke präsentiert ein umfangreiches.


Zo lekker, en kan het weer: speculaas!

En wat is er leuker dan zelf maken. Wij hebben het pas gedaan. Met een echte houten speculaasplank.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts