donderdag 19 april 2018

Multihakker

Für Zwiebel, Gemüse, Nüsse oder Kräuter – schnell und sicher zerkleinert. Scharfe Messer zum zerkleinern des Schneidguts. Roestvrijstalen multihakkerMerk: Renberg. Sneller, veiliger en schoner werken met deze robuste, matte roestvrijstalen multihakker. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg.


Produktnavn, MULTIHAKKER.

Lei av å kutte frukt og grønt? Med denne multihakkeren går matlagingen raskere. Den skiver, river, strimler. Hakker raskt og effektivt! Med tre ulike kniver, sikker hakkebevegelse og en liter stor oppsamlingsskål med tettsittende lokk blir hakkingen rask, enkel og . Bekijk dit product en meer . Meget enkel å bruke og perfekt for tørre produkter som nøtter og.


Del opp frukt og grønt i terninger eller skiver, avhengig av bladet som blir benyttet.

Sammenlign priser og læs anmeldelser af multihakker Køkkenudstyr. Klik her og find den bedste pris nu! Voor iedereen een voordeel. Multihakker fra Progressive med oppbevaringsboks og blader.


Alle delene er med og alle delene er fortsatt skarpe. Kjekt kjøkkenredskap som kutter og river enkelt . Med dette multitalent i køkkenet bliver krydderurter, nødder, løg og grøntsager hurtigt hakket i små stykker. Den alsidige hakker med førsteklasses rustfri kniv kan . Den er specielt go hvis du i det daglige har udfordringer . ZYLISS MULTIHAKKER ZICK-ZICK 2. Smart og effektiv multihakker som raskt og effektivt kan kutte et bredt spekter av grønnsaker, nøtter, sjokolade og ost. Patentbeskyttede skæreblade. Zyliss minihakker med snor.


Forstærkerarm til jævn hakning. SpeedWing multihakkeren fra Gefu er til dig er træt af at have et køkkenbord med ledninger til alskens køkkenmaskiner. De Kuhn Rikon Chop Chop multihakker is vervaardigd uit transparant, zwart en groen kunststof.


Geschikt voor het snijden van diverse soorten groenten en fruit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts