maandag 14 mei 2018

Elektrische strijkplank

Zoek je een nieuwe strijkplank (ook wel strijktafel genoemd)? Brabantia, Leifheit en Philips zijn . Het strijkwerk gedaan in de helft van de tijd en toch perfect gestreken was – ja, dat is echt mogelijk: met de actieve strijkplank Air Active M. Actieve strijkplank voor stoomstrijksystemen. Het speciale overtrek voor de Leifheit strijkplank Air Active L Steamer.

Meer informatie of bestellen? De Leifheit Air Active M is een ware. Verstelbare elektrische strijkplank met aanzuigfunctie DOMO. Deze actieve, lichtgewicht strijkplank heeft alles om jou sneller te laten strijken.


Je vindt hoezen voor strijkplanken van o. Deze pagina toont je informatie over deze promotie. Geintegreerd controlepaneel en stopcontact. Regelbare hoogte in standen.

Op zoek naar de ideale strijkplank voor een perfect strijkresultaat? Een strijksysteem heeft een actieve strijkplank met ingebouwde stoomgenerator. De actieve strijkplank beschikt over een aanzuig- en . De strijktafel helpt u met drie slimme functies bij het strijken. De opblaasfunctie zorgt voor zacht strijken, en met de afzuigfunctie kunt u stoom inzetten. Een actieve strijkplank zuigt overtollig stoom af en trekt je kleding strak.


Ook kan hij blazen, voor delicate stoffen geloof ik. Allemaal met jaar garantie. Blokker heeft een ruime collectie strijkplanken van de bekende merken. Bij Blokker koop online jouw strijkplank ! Later werd het elektrische strijkijzer uitgevonden, waarin een gloeidraad de warmte.


PROMO: Desk organiser met usb. Voor ieder strijkgebruik, wensen en budget is er een kwalitatieve strijkplank te vinden. Op deze pagina helpen we je met . Klik en zie welke winkel de beste prijs voor strijkplanken aanbied.


Ze is makkelijk op te bergen en neemt weinig plaats in.

In onze webshop vind je slechts een kleine greep uit ons assortiment. Ben je op zoek naar een model wat niet op de site staat neem dan contact met . Gratis bezorgd of afhalen in één van onze winkels. Verfaillie-Bauwens, service altijd inbegrepen!


Strijkoppervlakte: 130xcm. Op werkdagen voor 12u besteld .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts