woensdag 25 februari 2015

Domo stoomgenerator

Wanneer het strijkijzer aan het opwarmen is, zal het temperatuurlampje branden. Veelzijdige DOMO strijkijzer met stoomgenerator. Wil je graag een grote stapel strijk snel de baas kunnen? W kan continu bijgevuld worden tijdens het strijken.


Ideaal om non-stop te strijken.

Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Alle prijzen van webshops in een duidelijk overzicht op BesteProduct. Bestel nu Eenvoudig en Snel online op Eldi.


Dit product is helaas niet (meer) beschikbaar in ons assortiment. Voor 22u bestel morgen in huis. Maximale stoomdruk: bar, Capaciteit watertank: l. Via deze pagina weet je zeker dat je de goedkoopste DOMO . Gewicht (lege tank): kg.

Type strijkijzer: Continu bijvulbare stoomgenerator. Verwijderbaar reservoir: Ja. Verkrijgbaar op bestelling. Kalk, het is de grootste vijand van een stoomgenerator.


Daarom heeft Tefal de kalkverzamelaar. Stoomgenerator - bar - afneembare watertank - liter - 1g - stoomstoot . Het strijkijzer heeft een keramische . STRIJKIJZER MET STOOMGENERATOR. Nog niet uit verpakking gehad!


Gewonnen met loterij, maar heb er al een. Domo stoomgenerator nieuw! Na iedere strijkbeurten moet de stoomgenerator ontkalkt worden. Je bekijkt een product dat nog niet door Tweakers is verwerkt, maar waar al wel prijzen van bekend zijn. Klik op de naastgelegen knop om de specificaties toe te.


Breedte: 4mm, Diepte: 2mm, . Max nrMet het Max Nummer kunnen wij het product altijd voor je vinden.

Een stoomgenerator is een strijkijzer met een aparte bak waar stoom wordt geproduceerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts