maandag 9 februari 2015

Opvouwbare beker

Opvouwbare beker X-CUP l. Ontworpen voor: kampeerders en trekkers. Travelsafe Travelcup - opvouwbaar bekertje. Zeer handige opvouwbare beker voor als u klein bepakt op reis gaat. De X-Cup opvouwbare beker van Sea to Summit neemt u eenvoudig overal mee naar toe.


SEA TO SUMMIT X-CUP OPVOUWBARE BEKER.

Nu bij De Wit Schijndel verkrijgbaar. De X-Shot is een opvouwbare beker van Sea to Summit. Ideaal voor een borrel of een espresso. De Travel cup is een drinkbeker die nauwelijks ruimte in beslag neemt in uw tas.


Hij is opvouwbaar en daardoor is . Lichtgewicht opvouwbare beker 250ml in kunststof. Na het openvouwen heeft de beker de vorm van een klassieke beker, stabiel. Smelt niet: geschikt voor . Mooie RVS opvouwbare beker voor onderweg tijdens een hike, survival, bushcraft of kamperen.

Deze lichtgewicht RVS opvouwbare beker is de ideale mok die . Vind opvouwbare bekers op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. De oudere herkennen deze nog uit hun diensttijd! Superhandig om mee te nemen.


Deze slimme beker vouw je op als een accordeon. Zo neemt hij weinig plaats in. Een handig cadeautje voor onderweg, om overal van je koffie te genieten. De Collaps Mok is onbreekbaar, . Compact, lichtgewicht en opvouwbaar kunststof bekertje.


Afmetingen 8x5x3cm (opgevouwen) Gewicht gram. Gratis levering vanaf 29€. Ex defensie licht gebruikt. Klapmok, vouwbeker, Fold-a-Cup, en voor defensiepersoneel beter bekend als klapkutje. Ohyo is een opvouwbare drinkfles met een inhoud van 500ml.


Deze waterfles kan tot een derde van de originele grootte worden opgevouwen. De originele Zweedse opvouwbare mok. Prijsinformatie: Prijs per stuk: € € 00.


Geen reviews beschikbaar Schrijf een review.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts