dinsdag 10 februari 2015

Mes slijpen youtube

Jaap de Jong van Slijperij Firma Moes in Amsterdam geeft een masterclass over diverse messen en. Deze video laat zien hoe je messen moet slijpen op een Japanse Naniwa watersteen (slijpsteen). Rangelrooij: het ambacht.


Voordat het mes weer vlijmscherp is. Elk mes is gedoemd om bot te worden in het gebruik. Met een aanzetstaal kan het snijvlak weer.


De Minosharp is de best geteste handmatige messenslijper en een absolute aanrader voor Japanse en. Het hoeft niet duur, deel - Bijl, mes , zaag, plus tas inhoud voor een. Zo maak je heel gemakkelijk je keukenmes wat scherper. Op die manier kun je jouw HelloFresh. Dit filmpje laat de uitvoeringen van de laguiole-messen van Fontenille Pataud zien: Messen zonder.


Of: hoe hou je een koksmes scherp en wanneer moet je ermee naar de slijperij. De productspecialist legt uit hoe je messen slijpt met aanzetstaal. Uitleg over hoe je een enkelzijdig geslepen mes kunt slijpen.


Dit is een Japanse manier van slijpen. De kartels in een broodmes maken het. Slijpen van een broodmes (of een mes met kartels) - Duration: 3:53. Door je scherpe mes te stroppen wordt de snede nog scherper. Hoe je een mes moet slijpen.


Unsubscribe from Conny Maervoet? Weiter zu Een broodmes slijpen met een keramische slijpstaaf - Slijpen met een keramische slijpstaaf. Een wetsteen of slijpsteen is een van de oudste manieren om een mes scherp te krijgen. De steen heeft een grove structuur en wanneer hierover het mes.


Zelfs het allerbeste mes verliest na verloop van tijd zijn scherpte. Je messen slijpen is echter een eenvoudige klus als je over het juiste gereedschap beschikt en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts