vrijdag 26 augustus 2016

Domo snijmachine ms171

Het is een compacte snijmachine die onopvallend in een hoekje kan gezet worden. Hij is met het snijden van kaas, worst en brood in zijn element. U heeft voedsel wat klein gesneden moet worden? Licht gekarteld mes in roestvrij staal, diameter 17cm, makkelijke te verwijderen;.


Snijmachine , ideaal voor brood. Prijs en karakteristieken DOMO MS-171.

Koop uw DOMO MS-1aan de beste prijs, gratis geleverd en service inbegrepen, bij Vanden Borre. Materiaal behuizing: Kunststof. Kleur van het product: Wit. Deze snijdikte stel je namelijk . Traploze snijdikte-instelling (0-15mm).


Op werkdagen voor 23:bestel . Met veiligheidsschakelaar. De DOMO deli- snijmachine DO521S is een elektrische vleessnijder die niet alleen.

Type snijmachine : Electrisch. Snijd eenvoudig producten als kaas en vlees in plakken van gewenste dikte met de domo ms1snijmachine met traploze snijdikte-instelling van - 15mm. Domo snijmachine voor broo groenten, vlees, kaas,? Ontdek de DOMO MS 1vandaag nog aan de scherpste prijs.


Bestel nu Eenvoudig en Snel online op Eldi. Waar kun je het beste een Domo MS1kopen? Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Gekarteld mes: diameter cm. Vermogen: 1W Snijdikte: - mm.


Wij hanteren een garantietermijn. Gebruik de snijmachine nooit langer dan minuten na elkaar. Maar ook groenten, vlees, kaas, … kunnen gesneden worden, dankzij het. Domo DO521S Electrisch 150W Grijs snijmachine (24).


Bij het opruimen van de keukenkastjes, kwam ik dit tegen in een vergeten opbergvak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts