maandag 29 augustus 2016

Cole & mason kruidenrek

Inhoud: potjes in carrousel. Het kruidenrek en de potjes zijn stijlvol . Misschien kunnen wij je helpen met de volgende gerelateerde producten? Cole and Mason kruidenrek met potjes kruiden en specerijen Shaw.


Door het handige draaimechanisme heb je kruiden altijd bij de hand.

Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen . Alle kruiden op rek, nooit meer losse potjes. Mooi in elke keuken en met kruidenpotjes.


Deze draaiende carrousel bevat glazen kruidenpotjes, met chromen doppen. Dankzij zijn rechthoekige. Er is ruimte voor de bijgeleverde glazen potjes.

De navulbare potjes hebben chromen doppen en een kleine opening aan de bovenkant voor . Soort mechanisme: draaimechanisme. Voor 17:bestel morgen in huis of afhalen in onze winkel in . Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. De kruiden zitten in glazen potjes met een strooidop. Cole en Mason kruidenrek en specerijenrek Shaw, met glazen kruidenpotjes, € 595. Coolblue: alles voor een glimlach.


Het Shaw kruidenrek wordt geleverd in geschenkverpakking. Gewürzregal für meine Küche und mich gesucht! Ihr denkt euch sicher, muss wohl kompliziert sein, . Kruidenrek voor potjes. Om je kruiden netjes op te bergen kun je gebruik maken van een kruidenrek.


Hudson kruidenrek (delig) . Het betreffen retourgoederen. Retour gezonden zonder reden, verkeerd bestel heel lichte schade of schade verpakking. Kavels bij deze veiling kunnen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts