woensdag 3 augustus 2016

Ixina hoofdkantoor

Bekijk alle vestigingen . Contacteer ons, of maak een afspraak. Type bedrijf, Hoofdkantoor. Consult contact data, management and financial key figures for Ixina Belgium from Brussel. Or for other companies in the sector Kitchen furniture, manufacture.


De Belgische leider in keukens Ixina , een concept dat zich enkel via.

Oprichting van een Benelux pool in het hoofdkantoor te Brussel. Leuke sfeer, veel leuke persoonlijkheden, goede leerschool. Weinig support van hoofdkantoor ,. De mensen: Een netwerk van betrokken franchisenemers Een team van het hoofdkantoor tot uw dienst. Snaidero realiseert nu via Ixina en het Franse Cuisines Plus een. In Anderlecht, waar het hoofdkantoor van Ixina zit, ligt de enige zaak die . Ik heb naar het hoofdkantoor gebeld en deze hadden me verzekerd om het uit te . Een tiental franchisenemers van Ixina -winkels deden hun eerste ervaring ook op in het hoofdkantoor van Ixina in Anderlecht.


IXINA (More than a year).

Heb je zelf ook een probleem over Ixina Belgium? Schrijf jouw probleem hier dan snel . Of van alle andere bedrijven uit de sector Keukenmeubels, . Ze werken vooral met franchisehouder. Een hoofdkantoor in Wommelgem.


Om het team Preventie en. Als zelfstandig plaatser zorg jij . Kantoren : – Etterbeek – Merelbeke. Ze is nog steeds zoals nieuw, en wordt dagelijks gebruikt. Plaatsing en levering was . Recentelijk opende de Bredase wethouder Boaz Adank officieel het hoofdkantoor van de franchiseformule Snap Fitness. Le magasin Ixina de Champion est passé aux mains de Jean-François Callou qui détient déjà des.


Lotus Bakeries hoofdkantoor Lembeke. Meer en meer handelszaken laten tegenwoordig een frisse wind waaien. Na een grote overname moest er op het hoofdkantoor voor mensen snel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts