maandag 29 augustus 2016

Tupperware vershouddoos

Koop of Verkoop tupperware vershouddoos op Marktplaats. Zo goed als nooit gebruikte vershouddoos tupperware voor in frigo Houdt groenten extra lang vers Zo goed als nieuw. Een vershouddoos is ideaal voor het bewaren van voedsel.


Hou er rekening mee dat er speciale vershouddozen voor bepaalde voedingsmiddelen zijn. Uit de verpakking zijn deze in de vershouddoos wel drie weken goed houdbaar! Op deze manier kan je ze wel een . Tupperware op een duurzaamheidsbeurs?


De doos is nog in goede staat breedte:28cmdiepte:20cmhoogte:10cm. Blokker heeft een ruime keuze aan vershouddozen. Environ, vert couverture avec la ligne orange, 6ml. Nu kwam ik op toevallig een tupperware ventsmart tegen.


Heeft iemand ervaringen met deze vershouddozen van tupperware ? Vershouddozen van de beste merken zijn verkrijgbaar bij Blokker! Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Gratis verzending vanaf €2-. Driedelig, doos, deksel en ventilatierooster.


Met de bewaarbakjes en vershouddozen van Xenos hoef je nooit meer restjes weg te gooien. Handig om in huis te hebben. Deze bevat onder andere voedselcontainers en vershouddozen voor het dierenvoer. Hierdoor blijft het nog langer goed en wordt overlast van nare luchtjes .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts