donderdag 20 oktober 2016

Servies van pascale naessens

Het servies is in drie tinten verkrijgbaar grijs, groen en bruin gevlamd. Serax Pure servies kopen? Pascale Naessens gaf Pure vorm, haar eerste servieslijn. Vanaf € gratis verzending.


Haar ontmoeting met de Tunesische Sabiha betekende voor Pascale het ontstaan van haar fascinatie.

Her encounter with the Tunisian Sabiha marked the beginning of her fascination with ceramics. Ze zoekt naar het essentiële en naar authenticiteit. Het is voor haar een levensvisie. Nieuwe bowls van Pascale naessens Teveel aangekocht Nog nieuw in verpakking nooit gebruikt. Pure Olive Oil is een product van ecologische teelt en wordt geproduceerd in Spanje.


Onze nieuwste aanwinst bij Tuincentrum Van Eeckhaut is een servies naar het ontwerp van Pacale Naessens. Je kan kiezen uit grote en kleine . Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste.

TAS GRIJS - SET VAN st. Het Pure- servies wordt trouwens niet enkel in de Vlaamse . Om de inhoud van deze pagina te bekijken dient u jaar of ouder te zijn, bent u dat? Ontdek ons aanbod online of bezoek onze conceptstore in . Pure belichaamt in die zin de authenticiteit en de warmte van het zuiden, die hun.


Ontdek de originele trendsetters in het uitgebreide assortiment ( servies , glaswerk , (kunst)objecten, klein meubilair,. Laat de aanstekelijke creativiteit van de . Matched perfect met de borden en schalen van het servies. Kommen, tassen, grote borden en ontbijtborden: je vindt er meer dan je zoekt.


Naessens: “Sommige van haar boeken werden vertaald naar . Wij bij bestsale verkopen de collectie van pascale naessens. BORD ROND SMALL GRIJS - SET VAN st. Brasserie Chagall gemaakt . Presenteer je gerechten op de exclusieve borden en . Het sluit perfect aan bij haar eigen servieslijn Pure of het servies van Anita Legrelle.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts