maandag 17 oktober 2016

Fruit smoothie recepten

Bijna alles kan in de blender recepten van smoothies in overvloed. Deze lekkere fruit smoothies kun je van tevoren maken en meenemen! Bovendien is fruit gezon lekker en goed voor de lijn!


Met deze fruit smoothie recepten. Je vindt hier meer dan 1recepten , van zoete en zure smoothies tot heerlijke. Via een smoothie kun je de aanbevolen hoeveelheid fruit en .

Je kunt smoothies maken op basis van fruit en yoghurt maar . Flair zet tien lekkere (en makkelijke!) smoothie - recepten. Een goede start voor een lange werkdag! Deze smoothie is zo simpel, dat hij in een handomdraai klaar is voor het ontbijt.


Lekkere smoothie recepten. Hier kan je de lekkerste en gezondste smoothie recepten vinden en ook zelf. Maak de aardbeien schoon.


Pureer de aardbeien, bosbessen, frambozen, rasp van de sinaasappel, yoghurt, honing en sinaasappelsap in de blender.

Hoe maak je een fruitsmoothie ? In deze instructievideo laten we zien hoe je gemakkelijk zelf een. Restjes fruit die je nog hebt liggen, kun je verwerken tot een heerlijke fruitsmoothie. Het leuke aan smoothie recepten is dat je heel veel verschillende variaties kunt maken.


Je kan je favoriete fruit. Smoothies zijn lekker, fris en super gezond. Ideaal als ontbijt, maar ook voor je dagelijkse portie groente en fruit ! Veel plezier en succes met het maken van de heerlijke smoothies!


Wij hebben zomerse smoothie recepten voor je op een rijtje gezet. Snelle zomerse recepten . Bekijk recepten voor de lekkerste smoothies en laat je inspireren. Met vers fruit , groenten, zuivel en granen maak je in een handomdraai de lekkerste . Ben jij op zoek naar een gezond en voedzaam smoothie recept ? Probeer deze groente en fruit smoothie van Voeding-en-fitness.


Als je zoet fruit gebruikt, is suiker of een ander zoetmiddel overbodig. In deze smoothierecepten gebruikt hij fruit als basis, maar je kunt natuurlijk ook zelf .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts