vrijdag 14 oktober 2016

Messenslijper elektrisch

Deze elektrische messenslijper van Trebs is ideaal voor het slijpen van uw. Een elektrische messenslijper kan je wel de assistent van een kookliefhebber noemen. Elektrische slijpmachines hebben meerdere fases waarin een mes . Geschikt voor zowel kartelmessen als messen met . Het is een doortrekslijper, dit betekent dat je de . Je kan kiezen voor een handslijper en wil je het jezelf iets gemakkelijker maken dan kan je gaan voor de elektrische slijper.

Naast de messenslijpers hebben wij. Met een scherp mes snijd je sneller en . Voor iedereen een voordeel. Messenslijper elektrisch. Kiest u een slijper voor thuisgebruik, voor professioneel gebruik of voor intensief dagelijks gebruik in een grote keuken.


Als u gebruik maakt van een elektrische messenslijper kunt u gebruik maken van . Online of in één van onze winkels. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel!

Slijp uw messen super scherp met een messenslijper van Horeca world. Chef´s Choice USA professionele elektrische messenslijper CC120. De doorstrekslijper is de handmatige variant van de elektrische slijper. Het verschil in deze twee is dat de doortrekslijper het mes niet . Je scherpt het mes eenvoudig aan met een messenslijper. Er zijn diverse messenslijpers, zodat je zelf bepaalt hoe je je messen slijpt.


Vlijmscherpe messen in een oogwenk! Vergelijk winkelprijzen. Bestel nu online bij Kookpunt. Vanaf euro gratis verzending, snel in huis! Je hebt nogal wat keuzes.


Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. Alleen de goedkoopste prijzen en beste klantenservice op MyXLshop. Deze Trebs elektrische messenslijper houdt al je keukenmessen, scharen en hobbymessen binnen enkele seconden in topconditie. Rechte slijper , elektrisch.


Schuurpapier gemakkelijk te vervangen. Bij HorecaRama vindt u verschillende professionele messenslijpers: elektrische , met de hand bediende messenslijpers of een professionele messenslijper in .

MESSENSLIJPER ELEKTRISCH KYOCERA - VOOR KERAMISCHE MESSEN Expand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts