vrijdag 7 oktober 2016

Mobiele tapwagen

Bij ons vind je alles om snel een gezellige party op poten te zetten. BBQ- materiaal, servetten en borden, bekers, perfect draft tapinstallatie, kan je . Als u op zoek bent naar een mobiele bar in Beringen om een stek te geven op uw event, neem dan contact op met Beer Express. Of kom langs in het café in . Tapwagen Bierwagen Caroussel Tapeiland Mobiele Tap Catering.

Te koop nette tapwagen tapkranen 2volt Bierkoeler kantig Vierzijdig open Gewoon. Voor een tapwagen of tapeiland bent u dan bij ons aan het juiste adres. Wij hebben voor elk evenement een geschikte tapwagen beschikbaar.


De mobiele biertap komt overal van pas! Of u nu een verjaardag heeft of een groot evenement, wij kunnen de mobiele barren aan elkaar . Met onze mobiele oldtimer tapwagen Maurice willen wij een authentiek chique gevoel creëren op uw feest. Het gemak van het plaatsen van de mobiele tapwagen is de reden dat de tapwagen een graag geziene gast is op veel evenementen.

Vrijwel alle soorten fusten . Ben je op zoek naar de mobiele bierwagen voor je evenement dan ben je op het juiste adres! Naast een tapwagen kunt u bij ons een mobiele bar, mobiele tanks en een tapinstallatie huren. Reeds jaar kan u bij Tap- Mobiel terecht voor de kwalitatieve, reclamevrije tapwagen.


Wij voorzien uw event van een Vip- tapwagen die grote aantallen kan. Wij bieden hierin een oplossing door het plaatsen van mobiele barren of tapwagens. Thumbnails Detail Comments. De receptiedienst van de brouwerij De Halve Maan verhuurt mobiele.


Met onze compleet uitgeruste tapwagen kan u onze bieren in stijl serveren op een . Organiseer je een feestje of event met familie, buren of bedrijf? Aarzel niet en neem contact op. De reden: een dispuut over waar de mobiele tapinstallatie moet staan.


De organisatoren beraden zich nog over een andere invulling, maar de . Een mobiele tapwagen helpt u bij het bedienen van frisse drank aan uw . Naast uw drankbestelling heeft u misschien ook nog evenement of festival materiaal nodig zoals koeling, tap wagen , mobiele bar, biertap of hangtafels? Meerdere Tapzuil tapzuilen tap zuil mobiele bar tapwagen.

U kunt uw feest iets extra's geven met de mobiele tapwagen. De authentieke taps die er op. Onze mobiele tapwagen is klaar ! Elke tapwagen is voorzien van koelcel, tapkranen, groot werkvlak, . Zij heeft (ook) geen gebruik gemaakt van een mobiele tapwagen.


De rechtbank stelt voorop dat sprake is van een bestuurlijke boete.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts