donderdag 2 februari 2017

Bamboe keukenblad

Zeer robuust blad voor iedere toepassing. Bijzonder geschikt als tafelbla werkblad of basis voor uw eigen ontwerp. Of u nu zoekt naar een bureaubla tafelbla keukenblad of aanrechtblad , BAMBOOXL heeft wat u zoekt!


Aanrechtblad of werkblad van 1 duurzaam 5-laags bamboe voor € 28per stuk. Of voor een stevige tafel of bovenkant van een kast.

Daarnaast hebben wij ook bamboe platen en gevingerlaste bladen voor tafel of aanrechtblad in voorraad. Hiernaast zijn wij gespecialiseerd in . Met een bamboe werkblad krijgt je keuken een warme en organische look en dat past . Het keukenblad is een van de belangrijkste beslissingen als je een nieuwe keuken koopt. Het werkblad is namelijk van groot belang voor de uitstraling en . KOSA bamboo is massief geperst bamboe dat zeer geschikt is voor keukenbladen , fronten en achterwanden.


Warm, oersterk en zeer slijtvast. Keukenblad bamboe caramel verticaal met CNC gefreesde sparingen en afgewerkt met hoogwaardige natuurolie.

Hier kunt u denken aan oplossingen voor tafel- en keukenbladen , maar ook voor kastplanken en meubelpanelen. En de extra lange mm platen zijn geschikt voor bamboe aanrechtbladen. Uiteindelijk moet het blad nog worden gelakt of geolied. Bamboeplanken kunnen op ieder gewenste . Keuken voorzien van MDF fronten met v-groef. Als je op het punt staat om een nieuwe keuken aan te schaffen dan kun je . Enricomaatmeubelen maakt diverse meubelen . Ideaal voor het inrichten van uw garage en werkplaats.


Een werkblad in bamboe of in massieve eik, het is iets heel anders wat look, prijs en hardheid betreft. Hoe maakt u een keuze en hoe zit het met het onderhoud . Houten keukenhulpjes worden steeds meer vervangen door bamboe stukken. Deze kommetjes en menglepels zijn niet alleen makkelijk in . De grootste bamboe is de reuzenbamboe (Dendrocalamus giganteus) die tot.


Bekijk ons assortiment Keukenbladen in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts