dinsdag 7 februari 2017

Naaidoos kopen

Heb je een opberg of naaidoos nodig voor je garen? Naaidozen bestellen, snel in huis! Matson naaimachinespecialist.


Deze Curver naaidoos biedt een ruime indeling waaronder de twee uitneembare trays. Vierkante naaidoos met Mickey Mouse.

Rechthoekige naaidoos Minnie Mouse. Houten naaidoos met lagen. De naaidoos heeft een uitneembaar inlegbakje met handige verdeelvakjes voor de kleine benodigdheden zoals naaigaren, knoopjes, spoelen enz.


Een doos met handige Curver-accessoires voor de naaimachine. Je zocht naar: naaidoos ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Bestel een naai kistje online.

Bent u op zoek naar een handige naaibox? Mooie houten naaidoos met kleine vakjes en grotere. Je kan de tussenschotten weghalen, dus je kan spelen met deze vakjes. Bij aanbieders Vanaf € 1Leveringskosten incl.


Om al uw benodigdheden gemakkelijk bij elkaar te bewaren, is een naaidoos onmisbaar. Deze Sunware Q-line Sewing naaibox is een kunststof naaidos, die is . Deze naaidoos gevuld met naaiaccessoires van Singer is onmisbaar voor elke naailiefhebber! Koop jouw naaidoos of naaibox bij JYSK. Voordelig geprijsd en voor 21:besteld is volgende werkdag in huis. Geen reviews beschikbaar Schrijf een review.


Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en de . Home Toebehoren strijken en naaien Toebehoren-naaimachines gevulde naaidoos. Voor 21:besteld is de volgende werkdag al in huis! Berg al je kralen, naalden en draadjes netjes op in deze houten naaidoos.


De Singer F6Start is een naaidoos met daarin alles wat je nodig hebt bij het maken, repareren en vermaken van kleding. Zo bevat de doos een stofschaar, .

Tekenen met scheerschuim. Een combinatie van tekenen, vingerverven en lekker kliederen. Dat krijg je door te gaan tekenen met scheerschuim. De naaibox is van het merk Prym Dit is de meest verkochte naaidoos. Toevoegen aan winkelwagen.


Welkom op de website van de Naaibox. Bekijk onze website of kom een langs in onze winkel aan de Beneluxlaan te Stadskanaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts